FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948

FC U CRAIOVA 1948 - ȘOIMII LIPOVA 2-2 // VIDEO Amorțiți după vacanță » Echipa lui Trică&Mititelu s-a încurcat pe teren propriu, la primul meci din 2020

Sursă foto: editie.ro
Sursă foto: editie.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2020 11:46

FC U Craiova 1948, liderul autoritar al Seriei a 4-a din Liga 3, a debutat în 2020 cu un rezultat de egalitate. Alb-albaștrii au remizat pe teren propriu cu Șoimii Lipova, scor 2-2.

Într-un meci disputat pe noul stadion din Târgu Jiu, echipa finanțată de Adrian Mititelu a părut încă „amorțită” după pauza competițională. 

Șoimii Lipova, nimeni alta decât formația aflată pe locul secund, dar la o distanță considerabilă de alb-albaștri, a condus-o în două rânduri pe FC U, însă trupa lui Trică a găsit de fiecare dată resursele pentru a egala. Marian Stoenac și Ionuț Tănase au punctat pentru „Campioana unei mari iubiri”, care are în continuare un avans de 13 puncte față de locul doi.

VIDEO // Rezumatul partidei FC U Craiova - Șoimii Lipova 2-2

Eugen Trică: „Continuăm să ratăm mult”

„Ştiam că vom întâlni o echipă bună, preocupată de fotbal, care, din punctul meu de vedere, la anul devine principala candidată la promovare din această serie. Chiar îi felicit pentru cum au jucat azi. 

Cât despre noi, continuăm să ratăm prea mult. Nu suntem lucizi la finalizare şi ni s-a întâmplat de multe ori şi în tur. Dar, altfel, echipa noastră joacă, construieşte bine şi azi are şi meritul că a revenit de două ori pe tabelă. Nu era simplu împotriva Lipovei, iar la final se putea face chiar 3 sau 4-2. 

Ăsta e fotbalul, mergem mai departe, încercăm să luăm maximum de puncte din meciurile ce urmează şi mai ales să ne impunem jocul oriunde şi împotriva oricărui adversar”, a declarat Eugen Trică, antrenorul Craiovei, potrivit Sport Arad.

Vezi și: 

VIDEO Patrick Petre, gol la debutul pentru Brăila, formația antrenată de tatăl său

FC Argeș bifează o lovitură de imagine în plin sezon » Un jucător emblematic a fost cooptat în staff

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
207979096630676
Popirlan Ionel  •  07 Martie 2020, 21:35

*** ***,****** ,,,*** ,,,,...*** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  07 Martie 2020, 13:24

N-spe mii de spectatori:)))) diii la deal. Încep blaturile ca să trăiască și echipa lui mititelu în liga 2:))) pariați masiv 1/2 sau 2/1:)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează