FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

FC U Craiova și-a găsit stadion » Unde va evolua echipa lui Mititelu în Liga 2

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 august 2020 14:41 / Actualizat miercuri, 19 august 2020 14:47

FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, se pregătește pentru noul sezon din Liga 2 și va fi nevoită să continue exilul forțat din afara Băniei. 

După ce Primăria le-a refuzat și ultima cerere de a juca pe stadionul „Ion Oblemenco”, alb-albaștrii aveau ca variante noua arenă din Târgu Jiu, pe care au evoluat și în sezonul trecut, și stadionul din Severin, pe care au jucat preponderent în primul sezon din L3, cel în care s-a ratat promovarea. 

Astfel, potrivit editie.ro, site-ul ziarului patronat de Mititelu, echipa lui Eugen Trică va juca în sezonul viitor la Turnu Severin, pe stadionul Municipal. Se pare că oltenii nu s-au înțeles cu primarul din Târgu Jiu pentru a continua acolo și în L2, având în vedere că stadionul e disputat deja de două echipe din localitate, Pandurii și Viitorul Pandurii. 

VIDEO. Propunerea lui Eugen Neagoe în războiul Craiovelor: „Cel mai bine ar fi să fie o singură echipă”

Condițiile pentru ca o formație să evolueze pe „Ion Oblemenco”

Condițiile care trebuie întrunite deocamdată sunt cele din Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Craiova nr. 473/2019, acolo unde sunt stipulate evenimentele fotbalistice ce pot fi organizate pe „Oblemenco", precum și prețurile pentru închirierea acestuia:

  1. Meciuri ale echipei naţionale;
  2. Meciuri interne de Liga 1, Cupa României începând cu faza „şaisprezecimilor”, Supercupa României;
  3. Meciuri din fazele preliminare UEFA Champions League şi UEFA Europa League;
  4. Evenimente fotbalistice precum UEFA Champions League și UEFA Europa League.

 

Citește mai multe știri despre FC U Craiova: 

Stupoare pentru Mititelu! Cum a răspuns Primăria Craiova ultimei cereri de a i se permite să folosească stadionul

Continuă transferurile la FC U Craiova: Mititelu a mai adus un fotbalist din Liga 1

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (21)
lionforever
lionforever  •  20 August 2020, 00:26

Oricum el asta urmărea, sa joace la severin, acum are iarăși un an intreg posibilitatea de a face pe victima, omul neprihanit supus la surghiun iar asta cu plata pe un an înainte e o gluma foarte bună el obișnuia să nu plătească nici după darămite înainte:)))))

george_br
george_br  •  19 August 2020, 21:32
Postat de Nanu Daniel pe 19 August 2020, 20:16

Nu bre, se foloseste proportional cu contributiile fiecaruia la Bugetul Public si cum Mititelu nu prea a cotizat iar fanii lui provin din zona neagra - gri a societatii care nu plateste impozite atunci nu aveti dreptul sa folositi acel bun public. Fiindca nu ati cotizat.

Dar de unde stii, bre, ca fanii echipei lui Mititelu provin din zona gri/neagra a societatii? Te ocupi matale cumva cu recensamantul prin Craiova?

915542705250791
Aurel Stana  •  19 August 2020, 20:57
Postat de suporterucv pe 19 August 2020, 16:20

Stadionul nu trebuie confundat cu un parc, un centru istoric, o statie de metrou sau o alee pietonala !! Acelea sunt bunuri publice intr-adevar !! Oricine poate beneficia de ele. Stadioanele sunt bunuri PRIVATE !! Chiar daca sunt facute din fd publice. Cititi legea !!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează