FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948

OFICIAL FC Universitatea Craiova mută pe piața transferurilor! Alte două achiziții anunțate de liderul din Liga 2

Denis Ispas, în perioada în care evolua la Dunărea Călărași
Denis Ispas, în perioada în care evolua la Dunărea Călărași

Articol de GSP - Publicat luni, 28 decembrie 2020 20:11 / Actualizat luni, 28 decembrie 2020 20:32

FC Universitatea Craiova, liderul din Liga 2, a trecut serios la treabă după numirea lui Ovidiu Stîngă pe bancă. Oltenii au mai perfectat două transferuri, după ce în prealabil îl înregimentaseră și pe Arsene Luboya. 

Pagina oficială de Facebook a alb-albaștrilor a anunțat în cursul zilei transferurile lui Adrian Voicu (28 de ani, atacant) și Denis Ispas (27 de ani, fundaș central). Cei doi vin la pachet de la Turris Turnu Măgurele, echipa antrenată de Eugen Trică, fostul tehnician al Craiovei. 

De-a lungul carierei, Adrian Voicu a evoluat pentru FC Voluntari, Juventus București sau Olimpia Satu Mare, în timp ce în CV-ul lui Ispas se numără echipe precum Chindia, Dunărea Călărași sau Farul Constanța.

12 meciuriare Denis Ispas în Liga 1, strânse pentru Dunărea Călărași în sezonul 2018-2019

OFICIAL FC Universitatea Craiova mută pe piața transferurilor! Alte două achiziții anunțate de liderul din Liga 2
Adrian Voicu și Ispas au semnat cu FC U 1948

FC U Craiova a bătut palma și cu Arsene Luboya

FC U Craiova a anunțat recent transferul atacantului congolez Arsene Luboya (28 de ani). Luboya vine de la ACS Comuna Recea, nou-promovată în Liga 2, și a semnat un contract valabil pe o perioadă de 6 luni, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

În acest sezon, Luboya a înscris 3 goluri și a oferit o pasă de gol în cele 11 meciuri jucate. A înscris chiar împotriva Craiovei, în egalul spectaculos de la Recea, scor 3-3.

Clasament Liga 2: 

VIDEO Adrian Mititelu jr. acuză: „S-a dorit cu orice preț condamnarea tatălui meu, cu lovire directă în FC U Craiova 1948”

Citește și alte știri despre FC U Craiova 1948: 

EXCLUSIV Adrian Mititelu jr., primul interviu după numirea lui Ovidiu Stângă la FC U Craiova: „A venit pentru echipă și pentru tatăl meu!” » Ce spune de trădarea din 2013

EXCLUSIV Ovidiu Stângă a vorbit cu Gazeta, după ce a bătut palma cu FC U 1948: „Fiind vorba de Craiova, adrenalina s-a activat în corpul meu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
alb.albastru
alb.albastru  •  29 Decembrie 2020, 13:36
Postat de univ_craiova1 pe 29 Decembrie 2020, 11:38

E na? :)))) vad ca nu va numiți asa la osim:))) mai taie din avântul asta! FC u Craiova e în faliment voi sunteți fcu 1948 est! Nb colnatule

*** ca deja in loc de creier ai crema de pantofi in cap....incredibil cat de *** sunteti voi astia de sustineti clona fara palmares si cu o identitate furata....pe 11 februarie o sa inceapa demascarea publica a voastra...2021 e anu in care veti reveni la origini : la mogosoaia! Falsilor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  29 Decembrie 2020, 11:38
Postat de alb.albastru pe 28 Decembrie 2020, 21:56

Suporteru tipic clonat...nu e vorva de echipa lu rotaru olga psd.. e vorba de adevarata UNIVERSIATEA CRAIOVA! LASA BAUTURA!

E na? :)))) vad ca nu va numiți asa la osim:))) mai taie din avântul asta! FC u Craiova e în faliment voi sunteți fcu 1948 est! Nb colnatule

vidoq
vidoq  •  28 Decembrie 2020, 22:14

Multa baftă!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close