FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - CSA STEAUA

VIDEO Prunea, înainte de Dinamo - CSA Steaua: „Acest meci nu e un derby. Dinamo trebuia să fie în Liga 1 și să joace cu FCSB” + „Șerdean a nenorocit clubul”

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 septembrie 2022 14:11 / Actualizat duminica, 04 septembrie 2022 15:00

Florin Prunea, fostul portar de la Dinamo, consideră că meciul cu CSA Steaua, din etapa a șasea a ligii secunde, nu poate fi considerat un derby.

  • Dinamo - CSA Steaua se joacă pe 9 septembire, de la ora 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

Fostul internațional a fost prezent la Concordia Chiajna - Dinamo, 0-1, iar după meci a vorbit despre viitorul echipei din „Ștefan cel Mare”. Prunea a declarat că meciul cu CSA nu trebuia să aibă loc, iar „câinii” ar fi trebuit să fie în continuare în Liga 1.

Anunț oficial: unde se joacă derby-ul Dinamo - CSA Steaua din Liga 2 » Când vor fi scoase la vânzare biletele
DINAMO
Anunț oficial: unde se joacă derby-ul Dinamo - CSA Steaua din Liga 2 » Când vor fi scoase la vânzare biletele

Florin Prunea: „Dinamo - CSA Steaua nu trebuia să aibă loc”

„Urmează derby-ul cu Steaua, mă rog, impropriu spus. Acest meci nu trebuia să aibă loc. Dinamo trebuia să fie în Liga 1, să joace cu FCSB”, a declarat Florin Prunea.

Apoi, fostul portar a vorbit despre problemele financiare de la Dinamo, după ce negocierile dintre Șerdean și „One” Tower pentru cedarea acțiunilor au picat: „Cei care sunt la conducere fac eforturi mari, trebuie să ia cineva echipa. Nu e ușor să iei o echipă ca Dinamo. 

Dar această echipă e mereu o tentație pentru oricine, indiferent de probleme. Fanii țin clubul în viață. Șerdean a nenorocit Dinamo și nu va pleca fără bani. Eu știu că Murad nu va veni”.

Dinamo - CSA Steaua, pe Arena Națională

Dinamo a căpătat curaj după 1-0 azi cu Concordia, la Chiajna, așteptând cu un alt moral confruntarea orgoliilor cu CSA Steaua, vineri seara, de la ora 21:30. Care, așa cum a anunțat GSP de vineri și s-a confirmat astăzi de către dinamoviști, se va juca pe cel mai mare stadion al țării, pe Național Arena!

„Câinii” mizează pe o afluență impresionantă de spectatori, mai ales că și programarea duelului este atrăgătoare pentru un meci de fotbal. Roș-albii au găsit sursa de finanțare pentru a plăti banii pentru închirierea Arenei Naționale înainte și speră ca din vânzarea biletelor să amortizeze investiția de 30.000 de euro.

Citește și:

Câți bani i-a dat Becali lui Vadim Rața pentru 108 minute jucate la FCSB

Gică Hagi, un nou discurs ferm: „Nu mai suntem la nivelul ăla mare, când jucam din 3 în 3 zile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
elgabri
elgabri  •  07 Septembrie 2022, 08:02

Prunea nu minti, DDB a retrogradat pe Dinamo dar ti e frica de ei !!

istet10
istet10  •  05 Septembrie 2022, 20:56
Postat de creeperno807 pe 04 Septembrie 2022, 22:41

Meciul trebuie promovat ca eternul derby astfel incat sa fie cumparate cat mai multe bilete

Derby in liga secunda? Esti nostim.

istet10
istet10  •  05 Septembrie 2022, 20:55
Postat de steauaefcsb pe 05 Septembrie 2022, 01:13

Doar ca nu este! Echipele astea se intalnesc pentru prima data in istoria lor!

Asa-i.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează