FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - CSA STEAUA 1-2

Răducioiu, revoltat de bătăile de la Dinamo - Steaua: „O rușine! Nu mai putem asista la scenele astea de gherilă”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, și Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, au taxat declarațiile scandaloase oferite de Daniel Oprița la finalul meciului Dinamo - CSA Steaua, scor 1-2. +20   FOTO
Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, și Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, au taxat declarațiile scandaloase oferite de Daniel Oprița la finalul meciului Dinamo - CSA Steaua, scor 1-2.

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 septembrie 2022 21:30 / Actualizat sambata, 10 septembrie 2022 23:02

Florin Răducioiu e revoltat de scenele reprobabile petrecute la derby-ul Dinamo - CSA Steaua 1-2, când ultrașii celor două rivale n-au ratat nicio ocazie să se încaiere, și cere măsuri din partea statului.

  • Scandalul a început cu mai bine de 40 de minute înaintea partidei. A continuat la pauză, cu scene de-a dreptul șocante. 
  • Ce s-a întâmplat la pauză? Jandarmii au bătut în retragere, în timp ce ultrașii Stelei aruncau în direcția lor cu scaune, garduri și extinctoare. Scenele par desprinse de pe un câmp de luptă, nu din interiorul unui stadion de fotbal.
  • De asemenea, reporterul GSP prezent la Arena Națională a fost martorul unor scene de-o violență extremă. Ultrașii celor două grupări au ajuns față în față într-un sector de la Tribuna I la un moment dat și și-au împărțit lovituri.
Mihai Stoica, furios după ce a văzut declarațiile lui Oprița: „E revoltător și lumea tace! Avem război civil”
Dinamo - CSA Steaua 1-2
Mihai Stoica, furios după ce a văzut declarațiile lui Oprița: „E revoltător și lumea tace! Avem război civil”

Florin Răducioiu, despre scandalul de la Dinamo - CSA Steaua: „E o rușine!”

E o rușine ce se întâmplă pe stadioanele României, organele de stat trebuie să se gândească foarte bine și să interzică acestor delincvenți să mai calce 3-4 ani pe stadioane.

În Italia, dacă faci așa ceva, imediat ești sancționat. Arunci cu un telefon într-un jucător, o petardă în teren, te cheamă a doua zi la procuratură, te judecă, îți dă o amendă și nu mai calci pe San Siro doi ani. La revedere! Nu mai putem asista la scenele astea de gherilă!”, a declarat Răducioiu, invitat în emisiunea Fotbal Show realizată în coproducție Gazeta Sporturilor - Prima Sport.

Florin Răducioiu, după declarațiile lui Oprița: „Dacă tăceai, filosof rămâneai”

De asemenea, Răducioiu a comentat și declarațiile făcute de Daniel Oprița la finalul meciului de vineri seară.

N-ai cum să spui așa ceva. Dacă tăceai, filosof rămâneai. E inadmisibil ca un antrenor să declare asemenea lucruri, să facă asemenea glume deplasate. Sunt foarte dezamăgit de aceste declarații. Trebuie să-și ceară scuze”, a spus Răducioiu.

„Când am venit aici suporterii asta m-au rugat, să promovăm mai repede, că le e dor de o bătaie. În Liga 4 nu aveau cu cine să se bată”, a fost declarația scandaloasă oferită de Oprița după luptele din interiorul Arenei Naționale.

VIDEO. Bătaie generală între jandarmi și ultrași la pauza meciului Dinamo - CSA Steaua

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

FOTO Scene de neînțeles la Hermannstadt - Petrolul! A sărit la arbitru după ce echipa sa a dat gol » Colegii s-au chinuit să-l țină în frâu

Dan Petrescu se plânge din nou: „E exagerat ce se întâmplă!” » Ce spune despre Rădoi + pierdere importantă pentru CFR

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (10)
Vasi86
Vasi86  •  12 Septembrie 2022, 07:05

*** iar zicem "cum e la noi, nu e la nimeni" dar mai uitati-va si in alte campionate unde au fost incidente si mai grave, si asta chiar in tari care sunt cu mult in fata noastra, la orice.. Da, e regretabil ce se intampla pe stadioane, dar asta nu se intampla de ieri, de azi, se intampla de zeci de ani si pana acum nu prea a deranajat pe nimeni, ca daca deranja, se luau masuri ca sa nu se mai intample astfel de incidente. Suntem in 2022, exista atata tehnologie, e chiar asa greu sa se monteze camere de supraveghere in tot stadionul ca sa identifice huliganii?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo12
paolo12  •  11 Septembrie 2022, 09:09

20-30 de etape meciuri fără spectatori, Interdicție de stadion pe viață pentru infractorii din galerii și sa vedeți cum se cumintesc...

mirstelistu
mirstelistu  •  11 Septembrie 2022, 08:21

Degeaba ies la tv acum sa spuna aceste lucruri astia, pai asta e rezultatul *** *** la golanii si drogălaii din galerii, pai antrenori, conducatori, fotbalisti gen sapunarul se comporta ca si ultrasii, vezi declaratia lui opărita. Atata timpa cat se mai permit asemenea comportamente din partea unora nu se va schimba nimic, daca nu se va imcepe sa se lase cu suspendari drastice, stadioane, conducatori, fotbalisti nu se va schimba nimic niciodata. Daca nici acum sapunaru nu va fi interzis pe stadioane vreo 2 ani atunci fotbalul romanesc merita sa moara. Golanii din galerii interzisi 5 ani si atunci poate va fi normalitate

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează