FOTBAL  »  LIGA 2  »  REPLICĂ

Comandantul CSA îi dă replica lui Talpan, după ce juristul s-a plâns că nu e plătit suficient: „Face parte din cei recompensați!”

Comandantul CSA Steaua, colonelul Ștefan Bichir, și juristul CSA, colonelul Florin Talpan
Comandantul CSA Steaua, colonelul Ștefan Bichir, și juristul CSA, colonelul Florin Talpan

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2023 18:15 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 18:37

Ștefan Bichir, comandantul Clubului Sportiv al Armatei, a reacționat în urma izbucnirii lui Florin Talpan de zilele trecute. Juristul „militarilor” s-a plâns că nu e răsplătit pe măsura rezultatelor obținute în instanță în războiul cu FCSB, însă e contrazis de poziția lui Bichir.

Florin Talpan spunea la începutul săptămânii că a dus de unul singur lupta contra celor de la FCSB și că a cheltuit bani din propriul buzunar în tot acest demers. Talpan l-a acuzat pe secretarul de stat Eduard Bachide că i-a tăiat abuziv un spor salarial, cerându-i premierului Marcel Ciolacu să intervină în acest caz.

Trei zile mai târziu, comandantul Ștefan Bichir a oferit punctul său de vedere cu privire la neregulile reclamate de Talpan. 

Comandantul CSA i-a dat replica lui Florin Talpan: „Și-a primit toate drepturile salariale legale”

„Fiecare îşi spune punctul de vedere. E părerea dumnealui. Nu o comentez. V-am spus că şi-a primit toate drepturile salariale legale. Eu vorbesc din punct de vedere legal şi nu din punct de vedere a ce crede fiecare că merită.

Toată lumea din clubul Steaua poate merită mai mult, dar noi nu putem să punem în plată decât ceea ce este legal. Sporul este aprobat de ministru în procent de până la 50%, iar domnul Talpan beneficiază de el, dar un procent mai mic

Comandantul CSA îi dă replica lui Talpan, după ce juristul s-a plâns că nu e plătit suficient: „Face parte din cei recompensați!”
Comandantul CSA Steaua, colonelul Ștefan Bichir, și juristul CSA, colonelul Florin Talpan

De acest spor nu beneficiază toată lumea, ci doar 5% din numărul de angajaţi raportat la ordonatorul principal de credite. Deci, domnul Talpan face parte, totuşi, dintre cei recompensaţi. Nu ştiu exact (n.r. - suma sporului). Acest procent nu se micşorează sau se măreşte, ci este acordat în funcţie de cât consideră ordonatorul principal de credite”, afirmat Bichir, potrivit Fanatik. 

Victor Pițurcă vrea să preia CSA Steaua: „Aducem oameni cu bani!”
PROIECT
Victor Pițurcă vrea să preia CSA Steaua: „Aducem oameni cu bani!”

Florin Talpan, un car de nervi: „Aștept de urgență ca primul ministru să intervină!”

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, s-a lăudat că a câștigat de unul singur disputa juridică împotriva celor de la FCSB, în privința palmaresului, acuzând totodată clubul „militar” de incompetență.

„Mulțumesc tuturor jurnaliștilor care m-au intrebat de soluție și care au preluat corect hotărârea! În privința succesului meu din acest dosar, acesta este rezultatul muncii mele, emoțiilor și nopților nedormite pentru studiu și pentru formularea de apărări, timp în care mi-am neglijat viața personală.

Timp în care în loc să fiu apreciat, am fost jignit, hulit, mi s-a pus «pumnul în gură» și am fost sancționat pe nedrept! Și nu doar atât! Am dat mulți bani în avans pentru dosarele împotriva FCSB și nu doar o dată! Mai mult, am fost și pedepsit, sancționat, fiindu-mi luat sporul pentru lucrări de excepție de 50% bani din salariu, fapt neacceptabil!

Nu este normal ca un angajat, un ofițer să plătească bani din propriul buzunar pentru taxe de timbru, pentru traduceri, pentru poștă. Pentru a înainta opoziția la Euipo am cheltuit din banii mei personali 15790 lei bani pe care nu i-am recuperat încă deoarece în club există multă incompetență!

Nu este normal ca să am atâtea realizări profesionale și să fiu pedepsit pentru că îmi fac treaba cu profesionalism și încredere în forțele mele! Mi s-a luat sporul pentru lucrări de excepție de 50% pentru că am îndrăznit să fiu bun, să lupt împotriva FCSB!

Mi s-a luat sporul pentru lucrări de excepție de 50% , bani din salariu, tocmai pentru că am îndrăznit să apăr bunurile statului român și pentru că nu am fost de acord (așa cum legea prevede), să accept ca adversarul cu care suntem în litigiu să joace pe terenul propriu, pe Stadionul Steaua, în casa noastră! Deoarece legea spune că atunci când esti în litigiu, orice relație contractuală încetează!

Mi s-au pus multe întrebări de ce am formulat opoziție la înregistrarea mărcii FCSB la EUIPO în penultima zi a termenului. Pentru că activitatea mea este mereu obstrucționată de persoanele pe care le cunoașteți. Pentru că a trebuit să avansez bani din buzunarul propriu pentru a plăti traducerile, xeroxul si poșta. În total nu mai puțin de 15.790 lei.

Primul ministru a trimis Corpul de Control la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, care a constatat ca nu am nicio vină. Cu toate acestea, Secretarul de stat Bachide mi-a tăiat sporul pentru lucrări de excepție de 50% deși am cele mai mari realizări din club si asta nu doar în litigiile cu FCSB!

Solicit comandantului clubului să prezinte rezultatele sportive obținute de la începutul anului până în prezent. Solicit acordarea sporului pentru lucrări de excepție de 50% care mi-a fost tăiat începând cu iunie 2300×5=11500 lei!

Aștept ca de urgență să îmi primesc cei 15790 lei avansați din buzunarul propriu în dosarul opoziției și sporul de lucrări de excepție care mi-a fost luat începând cu luna iunie 2023, în mod abuziv și nelegal doar pentru că mi-am permis să apăr interesele clubului împotriva FCSB! Spor pe care ÎL MERIT!”, a scris Florin Talpan, pe contul personal de Facebook.

Florin Talpan cere intervenția premierului Marcel Ciolacu

„Dacă tot vorbim de performanță, aștept de urgență ca primul ministru să intervină așa cum a intervenit și pentru Becali, și să mi acorde sporul de 50 % luat abuziv de Secretarul de Stat Bachide. Dacă tot se vorbește de performanță, eu sunt cel mai performant cu cele mai mari realizări din club!

Comandantul CSA îi dă replica lui Talpan, după ce juristul s-a plâns că nu e plătit suficient: „Face parte din cei recompensați!”
Eduard Bachide

Eu m-am opus ca FCSB să joace în Ghencea deoarece FCSB și Becali continuă să ne fure identitatea. Și acum, angajații lui Becali afirmă că joacă la Steaua și nu la FCSB. Pentru că li se cere! PENTRU CA A FI STEAUA ESTE IMPORTANT!

Sunt surprins de atitudinea secretarului de stat Bachide care are un astfel de comportament cu un militar de carieră, care își îndeplinește cu onoare obligațiile profesionale, în condițiile în care acesta este numit politic, nu este ofițer de carieră, a terminat facultatea Biotera așa a menționat în CV-ul afișat și nu am auzit de vreo performanță a acestuia, așa cum de altfel o cere primul ministru!

Muncesc cu abnegație și hotărâre și am rezultate remarcabile! Îmi doresc restituiți banii cheltuiți în valoare de 15790 lei in dosarul EUIPO dar și sporul de lucrări de excepție de 50%, spor luat abuziv, pentru ca munca mea și efortul meu merită să fie răsplătite”, a concluzionat Talpan.

VIDEO Dumitru Dragomir, comparație neobișnuită în procesul privind palmaresul Stelei: „A dat bani, a luat un cal și a făcut performanțe. Calul nu a murit. Cum să nu fie același cal?”

Citește și alte știri de actualitate:

Marcel Răducanu i-a trimis un mesaj lui Talpan, după decizia Curții de Apel privind palmaresul Stelei

EXCLUSIV Primele informații după anunțul lui Victor Pițurcă! CSA Steaua nu vrea nicio asociere cu privați! Nici măcar o casă gigant de pariuri nu a reușit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
nealiniatul
nealiniatul  •  27 Octombrie 2023, 00:50

Armata de risul lumii. "Comandantul" Bichir, raspunde prin presa la cererile salariale ale lui Talpan... Amindoi pozati in uniforma militara. Da, ar fi indicat sa intervina primul ministru dar sa ii trimita pe amindoi acasa. Sunt rusinea Armatei Romane.

Trotsky
Trotsky  •  26 Octombrie 2023, 22:17

Aveți si voi un psihiatru la cazarma? Pana la consult nu-l mai trimiteți sa faca de garda la casa de bilete, sa nu faca vreo nenorocire!

istet10
istet10  •  26 Octombrie 2023, 19:58
Postat de mickey13 pe 26 Octombrie 2023, 19:24

Ciudat "sporul" asta. Eu n-am vazut in lg. 153/2017 un spor pentru lucrari de exceptie! O fi vreun spor special pt speciali?

Exista acest spor. Talpan moare sa fie in cuantum maxim, pt ca se tine seama de el la calcularea pensiei. Asta il omoara pe caraghios.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează