FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Marcel Răducanu i-a trimis un mesaj lui Talpan, după decizia Curții de Apel privind palmaresul Stelei

Marcel Răducanu
Marcel Răducanu

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2023 12:11 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 13:34

Marcel Răducanu (69 de ani), legenda Stelei, i-a trimis un mesaj lui Florin Talpan, juristul de la CSA, după decizia Curții de Apel în lupta pentru palmares cu FCSB.

Între 1947 și 1998, palmaresul Stelei îi revine echipei din Liga 2, cel din perioada 1998-2003 e în aer, iar din 2003 e al celor de la FCSB. În plus, Curtea de Apel București a decis că echipa lui Gigi Becali s-a folosit abuziv de palmaresul Stelei în peroada 2003-2017.

Unul dintre cei mai cunoscuți fani ai Stelei cere măsuri după verdictul dat de Curtea de Apel: „FCSB să fie retrogradată urgent în Liga 5 și să returneze banii luați din cupele europene”
FCSB - STEAUA
Unul dintre cei mai cunoscuți fani ai Stelei cere măsuri după verdictul dat de Curtea de Apel: „FCSB să fie retrogradată urgent în Liga 5 și să returneze banii luați din cupele europene”

Marcel Răducanu, mesaj pentru Florin Talpan

„I-am trimis un mesaj lui Florin Talpan, mi-a răspuns la el. Eu știu că am jucat pentru Steaua, dar sunt plecat de 42 de ani din România și nu vreau să mă mai bag în tot ce se întâmplă acolo. Și nici să-mi atrag antipatii”, a spus Marcel Răducanu, potrivit Prosport.

Conform sursei menționate, mesajul lui Marcel Răducanu pentru Florin Talpan a fost: „Bună dimineața Domnul Talpan! Felicitări multe pentru succesul dumneavoastră în procesul cu FCSB. 

Ați avut multă răbdare voință chiar dacă ați întâmpinat multe obstacole și mult stres. Aveți grijă de dumneavoastră și vă țin pumnii în continuare să realizați ceea ce v-ați propus. Doamne ajută”

FOTO. Imagini din cariera lui Marcel Răducanu

+20 FOTO

Fostul mijlocaș ofensiv a jucat la Steaua între 1972 și 1981, perioadă în care a bifat 229 de meciuri și 94 de goluri. A făcut carieră apoi la Borussia Dortmund, unde a jucat 163 de meciuri și a marcat 31 de goluri.

VIDEO. Dumitru Dragomir a comparat situația palmaresului Stelei cu vânzarea și cumpărarea unui cal

Citește și:

„L-ai iertat?” » Marius Lăcătuș, cu ochii în lacrimi: „Durerea e mare!”
AMINTIRE
„L-ai iertat?” » Marius Lăcătuș, cu ochii în lacrimi: „Durerea e mare!”
FC Argeș, anunț la exact 16 ani de la moartea legendarului Nicolae Dobrin: „Am luat această decizie pentru a onora cum se cuvine munca pe care a depus-o în slujba Argeșului”
FC ARGEȘ
FC Argeș, anunț la exact 16 ani de la moartea legendarului Nicolae Dobrin: „Am luat această decizie pentru a onora cum se cuvine munca pe care a depus-o în slujba Argeșului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
planetfun
planetfun  •  28 Octombrie 2023, 11:19

Trimit mesaje, bani cand trimit ? La bagat capul in poza e simplu.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  27 Octombrie 2023, 18:28

Dacă nu - ți cunoști Istoria și vedetele trecutului ,marii fotbaliști ( nu niște cetățeni care acum joaca ceva forbal) atunci clar ca îți meriți soarta de zcsb- ist ,unde la voi totul începe și se termina cu idolul Becali fostul condamnat penal !? Pai dacă M. Raducanu, Balint ,Piturca ,Bumbescu, Lăcătuș, Tudorel ,Dumitru etc ,etc. Nu pot sa- și dea cu părerea, atunci chiar voi nu meritați niciodată sa va gândiți măcar ca aveți vreo legătură cu Steaua adevărată! Voi sunteți o echipa de niște inițiale fcsbgsppsd ! Făcută la apelul de seara !

dandana
dandana  •  27 Octombrie 2023, 08:36

Oare de ce își bagă toți foști nasul unde nu le fierbe oala? De ce tot dau ei mesaje ca ar fi mari și tari. Frate după mine MAPN a vândut clubul, atunci și ei sunt vinovați. Dacă este contrariu, atunci sa plătească cu pușcărie grea cei care au vândut clubul. Însemnă ca ceva nu este în regulă. Ăștia vor să-l jumoală pe Becali de bani, dar de ce să dai bani la MAPN ca și mită? Dragilor nu vedeți ce se întâmplă, statul asta vrea sa ne tâmpească. Din nou FCSB este unica stea. Ca au luat palmaresul, ce palmares? Un CL când bunica era fată mare? Serios eu sunt plictisit de asta. Da ți minte un fotbalist și Gloria unor echipe, dar sa ne comparăm cu ani 1980 deja nu mai este în regulă. Nu vom progresa deloc ca nație, de ex vorbim la fotbal de trecut., părinți vorbesc de vremurile lor și nu facem absolut nimic bun. Alți își fac roboți, inteligență artificială și noi arăm încă cu cai si vacile cum făceau tarile dezvoltate după război. Cred ca avem ca nație un creier de furnică

Vezi toate comentariile (10)
Comentează