FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Focar de COVID-19 la Petrolul » Mai mulți fotbaliști, depistați pozitiv

Petrolul a câștigat ultimul său meci, 2-0 cu Rapid
Petrolul a câștigat ultimul său meci, 2-0 cu Rapid

Articol de GSP - Publicat joi, 12 noiembrie 2020 11:29 / Actualizat joi, 12 noiembrie 2020 12:31

Petrolul Ploiești, echipă cu pretenții de promovare în Liga 1, a anunțat faptul că 6 jucători ai echipei și un membru al staffului tehnic sunt infectați cu COVID-19.

În timp ce pregăteau meciul cu Aerostar Bacău de luni, 16 noiembrie, ploieștenii au primit o veste teribilă. Șase dintre jucători, precum și un membru al staffului au intrat în izolare după ce au primit rezultate pozitive la testările COVID-19 efectuate la începutul săptămânii.

„Lupii galbeni” notează pe site-ul oficial că „jucătorii depistați inițial ca fiind pozitiv vor fi retestați în perioada imediat următoare”, în timp ce contacții direcți ai acestora au fost la rândul lor testați, însă au ieșit negativ.

În acest moment, Petrolul ocupă locul 5 în Liga 2, care îi asigură accederea în playoff-ul de promovare în primul eșalon. Pentru ploieșteni urmează meciul cu Aerostar Bacău, pe teren propriu, apoi un duel cu ASU Poli Timișoara, în deplasare. Vezi clasamentul din Liga 2 AICI

Petrolul s-a mai confruntat cu probleme legate de COVID-19 și în luna iulie, în perioada de disputare a playoff-ului de calificare în Liga 1. Atunci, ploieștenii au raportat 5 cazuri pozitive în rândul fotbaliștilor, precum și unul în rândul personalului administrativ.

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește mai multe știri din Liga 2:

Focar de coronavirus la Turris, înaintea partidei cu Dunărea Călărași » Momentul așteptat de gazde se amână

Dan Alexa revine în iarbă! „Chirurgul”, anunțat oficial ca antrenor al unei echipe cu pretenții

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează