FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC CARANSEBEȘ

Fostul preşedinte al FC Caransebeş afirmă că tabelele halucinante prezentate de Gazetă sînt reale: "Da, au primit bani pentru amicale!"

Cosmin Popovici
Cosmin Popovici

Articol de , - Publicat vineri, 12 februarie 2016 00:00

Cosmin Popovici, conducătorul clubului bănăţean cînd jucătorii ar fi încasat prime de sute de lei pentru meciuri de pregătire, spune că fotbaliştii n-au dreptate cînd spun că semnăturile le-au fost falsificate.

Cazul bonusurilor pentru amicale la o divizionară secundă ajunge într-un alt episod: conducătorul Caransebeşului din februarie 2015, Cosmin Popovici, spune că jucătorii chiar ar fi luat bani pentru partide de verificare!

Acesta n-a putut fi contactat pînă la publicarea primului material, fiind plecat în străinătate. "Ce pot să vă spun este că acele tabele sînt absolut reale, jucătorii au primit acei bani în deplasarea de la Vîlcea, iar domnul Stoianof poate confirma acest lucru. Că ele au fost folosite la comisii... nu cunosc aceste amănunte! Săptămîna viitoare revin în ţară şi vă stau la dispoziţie pentru orice nelămuriri" a fost răspunsul lui Popovici la solicitarea Gazetei.

1.300 lei/meci

Gazeta a prezentat, în ziarul de miercuri, cazul halucinant al celor de la FC Caransebeş, echipă de liga a doua ai cărei fotbaliști au încasat bonusuri de cîteva sute de lei pentru meciuri de pregătire jucate în compania unor echipe precum UTA Bătrîna Doamnă, pe atunci în Liga a 3-a, Vulturii Lugoj (L3) şi Nera Bozovici (L4).

"Acele tabele sînt fabricate, ne-au fost falsificate semnăturile pentru ca ei să aibă dovezi de plată. Le-au prezentat şi la comisii", au spus fotbaliştii miercuri. Ovidiu Stoianof, plecat între timp de la Caransebeș, n-a putut fi contactat ieri pentru a răspunde comentariului lui Popovici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close