FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO II - VIITORUL 0-1

FOTO Dică, la primul gol în liga secundă. Citeşte cronica partidei şi vezi o galerie foto de la meci

Articol de - Publicat duminica, 01 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 aprilie 2012 12:02

Viitorul Constanţa a venit în Bucureşti din poziţie de favorită şi a plecat cu cele 3 puncte, reuşind să scoată cu multă răbdare un rezultat de 1-0 în faţa lui Dinamo II, puţin pentru ocaziile ratate, dar eficient pentru păstrarea poziţiei de lider în Seria B1.

Începutul meciului a dat impresia că echipele se vor duela într-o manieră echilibrată. Reluarea lui Dică din 6 metri pe lângă poartă a primit drept răspuns şutul lui Lemac din interiorul careului, puţin pe lîngă colţul lung.  Dinamo II s-a lăsat apoi împinsă în defensivă, amintindu-şi de puţine ori, prin zvîcniri ineficace, că trebuia să atace. De partea cealaltă, dobrogenii s-au întrecut în ratări, cea mai importantă fiind ocazia lui Dică, care reia pe lîngă poartă din careul mic, singur cu portarul (26).  Lazăr, cu un şut respins de Pena în corner de sub transversală  şi Iacob, cu o lovitură de cap, promiteau o repriză a doua de foc pentru apărarea bucureşteană. Oaspeţii mai cereau puţină răbdare.


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează