FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEZAFILIERE U CRAIOVA

FOTO Iată ce conține OFERTA DE PACE a lui Mititelu pentru FRF și LPF » 4 cerințe pentru a renunța la procesul "Dezafilierea"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iunie 2017 15:21

Așa cum a promis zilele trecute, Adrian Mititelu, fostul patron al FC U Craiova, a publicat scrisoarea oficială către FRF și LPF, în care își prezintă condițiile în care ar fi dispus să stingă pe cale amiabilă litigiul din procesul Dezafilierea. 

În scrisoare, Mititelu spune că ar accepta despăgubiri mai mici decât cele 258 de milioane de euro: "doar" 50 de milioane. 

Cele patru cerințe ale lui Adrian Mititelu

"În concret, solicit să se ia în calcul posibilitatea: 

1. înscrierii în liga a II-a a clubului de fotbal craiovean ce a fost exlus pentru ca activitatea acestuia să fie preluată de Clubul Sportiv U Craiova SA;

2. adoptării unei hotărîri în baza căreia Clubul Sportiv U Craiova SA să înceteze a-și mai desfășura activitatea ca și continuator al Clubului de Fotbal Universitatea Craiova;

3. valoarea reală a prejudiciului produs (258.000.000 euro la care se adaugă și dobânda legală) să fie diminuată prin acordul părților la suma de 50.000.000 euro;

4. achitarea sumei de 15.000.000 de euro îndată, iar diferența de 35.000.000 euro, la care se va adăuga și dobânda legală, să fie plătită într-o perioadă de 10 ani".

Mititelu le-a oferit reprezentanților Ligii și Federației un termen de trei zile de gândire: "În cazul în care în termen de 3 zile de la primirea prezentei nu veți da curs solicitării subsemnatului, voi considera că FRF și LPF doresc soluționarea litigiului în fața instanțelor judecătorești și voi învesti instanța civilă în scopul recuperării prejudiciului la întreaga sa valoare".

Iată scrisoarea în facsimil, publicată azi de Mititelu pe contul său de facebook: 

Vezi și: Dialog INCENDIAR la TV în această dimineață » Contre dure între un jurnalist și Mititelu: "Ai ucis cea mai frumoasă echipă din România, plâng la mormântul ei!" / "Nu e adevărat, prindeți fluturi"

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (76)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  23 Iunie 2017, 12:03
Postat de fcu1948 pe 23 Iunie 2017, 11:13

***! Prostia, ura si fariseismul te caracterizeaza. Nu ai argumente sa contrazici afirmatiile mele, asa ca tot ce iti mai ramane este sa deversi mizeriile ce-ti umplu cutia craniana. Poate ca Mititelu o sa ajunga la inchisoare, ***. In schimb vad ca te bucuri ca sandu&dragomir au scapat de inchisoare, asta inseamna ca ***.

Vorbeam de o cămaşă acolo, când e vorba de voi e lucru interzis...O să dau judecată GSP, cei goi (în general) trebuie îmbrăcaţi, asta e discriminare ! Slave e un alt cuvânt interzis la GSP, pt. că până la tine nu au mai existat vreunul pe teritoriul României...Prostia la tine nu e cenzurată de GSP, e lăsată să zburde, liberă de orice raţiune. Pentru că ai o cutie craniană tratată cu Cocolino, nu mă mir că doar tu ai văzut atât de "clar" că m-aş bucura pt. "sandu&dragomir" (pudicule, eu le-am spus Naşu şi Corleone; tu n-ai voie, au grad mai mare ?)."asta inseamna ca *** "...Pune cămaşa pe tine !! De câte ori vrei să te mai umilesc ? Fiindcă mi-e milă de tine (amărât, fără cămaşă), îţi dau ultimul sfat : nu mai călca prin Oradea ! Vrei să ajungi mascotă la Românii au, au,au talent ?

fcu1948
fcu1948  •  23 Iunie 2017, 11:13
Postat de ion.ionescu pe 23 Iunie 2017, 10:14

Eşti penibil dar un *** onest al lui Mititelu : scrii şi ce nu crezi...Ai grijă : *** pe care o tot cer de 4 ani pentru Mititelu s-ar putea să ţi se potrivească ţie ! Riscul sclavului...În ce-l priveşte pe AM, omul de dus rău de tot ! Cine se aseamănă se adună...El e în genunchi şi pune condiţii ! Îţi dau o veste proastă : rolul lui a fost să-i "facă" pe Naşu şi Corleone; n-a reuşit, va fi arestat, deci şterge-o cât mai repede ! Statul a sperat că va scoate ceva bani de la el prin cei doi, plus FRF, acum trebuie să-şi golească buzunarele sau să muncească la Canalul Bucureşti - Dunăre...Dacă îţi dă o ciorbă ţărănească, ia-o că e ultima ! Înainte de ciorba de fasole de după gratii...

***! Prostia, ura si fariseismul te caracterizeaza. Nu ai argumente sa contrazici afirmatiile mele, asa ca tot ce iti mai ramane este sa deversi mizeriile ce-ti umplu cutia craniana. Poate ca Mititelu o sa ajunga la inchisoare, ***. In schimb vad ca te bucuri ca sandu&dragomir au scapat de inchisoare, asta inseamna ca ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

radufl
radufl  •  23 Iunie 2017, 11:05

Mititelu și ai lui, cascadorii plânsului :) Mai zi-le, nea Ajică, că și azi avem chef de intelectul tău liminar!

Vezi toate comentariile (76)
Comentează