FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA - CS U CRAIOVA 0-0

FOTO Războiul oltenilor » Jucătorii celor două echipe s-au îmbrîncit, fiind la un pas de-o bătaie generală, după finalul partidei

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 15 septembrie 2013 21:54

Partida, destul de liniştită şi fără acţiuni dure, peste limita regulamentului, s-a aprins imediat după fluierul final al arbitrului Alexandru Tudor. Oaspeţii de la Ştiinţa Olguţei au fost agresaţi în drum spre autocar


Erik Lincar şi-a strîns jucătorii la o discuţie scurtă, apoi fotbaliştii au fost trimişi să salute publicul. Aceştia au aplaudat spectatorii de la tribuna I, apoi se îndreptau spre galeria Ştiinţei, însă au intervenit adversarii, Nicolo Napoli, Andrei Preda, portarul de rezervă, şi Dumitru Hotoboc, titularul dintre buturi. Au urmat clinciuri tari, mîini în gît, palme, împingeri, vorbe grele, arbitrii şi jandarmii potolind cu greu spiritele. Ljubinkovici, căpitanul oaspeţilor, îl chema pe Hotoboc la bătaie la vestiare!

Partida, destul de liniştită şi fără acţiuni dure, peste limita regulamentului, s-a aprins imediat după fluierul final al arbitrului Alexandru Tudor. Oaspeţii de la Ştiinţa Olguţei au fost agresaţi în drum spre autocar

Erik Lincar şi-a strîns jucătorii la o discuţie scurtă, apoi fotbaliştii au fost trimişi să salute publicul. Aceştia au aplaudat spectatorii de la tribuna I, apoi se îndreptau spre galeria Ştiinţei, însă au intervenit adversarii, Nicolo Napoli, Andrei Preda, portarul de rezervă, şi Dumitru Hotoboc, titularul dintre buturi. Au urmat clinciuri tari, mîini în gît, palme, împingeri, vorbe grele, arbitrii şi jandarmii potolind cu greu spiritele. Ljubinkovici, căpitanul oaspeţilor, îl chema pe Hotoboc la bătaie la vestiare!


Click aici pentru FOTO!

"Gogoaşă", exploziv
Baricadaţi în propriul vestiar, jucătorii oaspeţi au părăsit arena din Severin în apostrofările cîtorva sute de spectatori şi ale cîtorva fotbalişti ai Ştiinţei lui Mititelu. Iar autocarul a fost însoţit pînă în Bănie de un microbuz cu jandarmi. Cel mai virulent jucător al FC Universitatea a fost tot fotbalistul-ultras, goal-keeperul Andrei Preda. "Băă, să nu vă prind în Craiova, trădătorilor! Pîrvule, ştii, mă, şi tu o strofă din imn? De ce vă păzeşte, mă, poliţia? Lincare, stelistule, eşti şi tu oltean acum, mă? Ruşine, iudelor!", le-a strigat cel poreclit "Gogoaşă".

Oficialii oaspeţilor au explicat pe site-ul oficial, www.csuc.ro: "Considerăm că a saluta publicul la finele unei partide e un gest normal, o dovadă de civilizaţie, profesionalism, fair-play şi educaţie".


"Băieţii ăştia care-şi spun, ilegal, că sînt la Universitatea Craiova să-şi schimbe numele, culorile! Badea, Cristescu şi Olguţa sînt nişte iude, trădători. Olguţa e beată la ora asta, verificaţi!"
Andrei Preda, portar FC Universitatea

"Ce să caute ceilalţi la galerie? Nu există decît o singură Universitatea Craiova, a noastră!"
Nicolo Napoli, antrenor FC Universitatea

"Cum ne-au luat terenurile şi stadionul, probabil au vrut să ne ia şi suporterii! Dar aceştia sînt fiinţe vii şi nu pot să ni-i ia aşa uşor"
Adrian Mititelu, patron FC Universitatea


Lacrimi, ură şi portofel dispărut
Scandal şi răzmeriţă şi între şefi. Pavel Badea a fost înjurat şi admonestat de unii spectatori cînd voia să părăsească stadionul, iar un bodyguard al lui Mititelu i-a aruncat un sac cu gunoi în faţă! Chiar şi soţia patronului Ştiinţei, Ileana Mititelu, cu lacrimi în ochi, l-a admonestat pe Badea, l-a împins pe Silvian Cristescu şi i-a acuzat de trădare pe cei de la CSU! Într-o învălmăşeală generală, Badea a strigat: "Mi s-a furat portofelul!". Chiar şi unii jucători au sărit să-i apostrofeze pe oficialii oaspeţilor. Adrian Mititelu a fost cel mai calm, încercînd să liniştească spiritele.

Badea: "Din două Craiova, una singură"
Pavel Badea a comentat după meci: "Eu îmi doresc să facem din două Craiove una singura, care să-i reprezinte cu succes pe olteni. Dacă ar fi posibil, n-aş avea nici cel mai mic moment de ezitare în a fi alături de Mititelu, dar e greu să colaborezi cu dînsul. Este instabil, imprevizibil, acţionează impulsiv".

Oaspeţii contestaţi
Cei de la FC Universitatea au depus ieri un memoriu la FRF prin care contestă dreptul de joc al fotbaliştilor CS Universitatea şi vor să cîştige partida la "masa verde", aşa cum afirma şi Mititelu, sîmbătă seară. Se consideră că jucătorii Ştiinţei Olguţei au fost legitimaţi la club înainte ca gruparea să fie afiliată la FRF.

Imnul, cîntat la unison
"Cîntec pentru Oltenia" a reprezentat momentul ce-a unit ambele grupări. Şi Mititelu, şi Badea, şi toţi ceilalţi de pe stadion au cîntat melodia Ştiinţei, ce-a fost redată integral la megafoane, vreme de 6 minute, iar lumea prezentă nu s-a oprit din interpretare! Imnul, compus de Adrian Păunescu, este în patrimoniul clubului lui Mititelu, dar şi cei de la CS U sînt în tratative cu familia fostului poet ca să pună melodia pe stadionul din Craiova.

Dacii cu romanii pe "Central"
Craiovele au jucat sîmbătă seară pe "Ion Oblemenco" din Severin, iar pe originalul "Ion Oblemenco" din Craiova s-au luptat dacii cu romanii, într-un show organizat de Primăria Craiova! "Noi ne dorim să fim capitală europeană a culturii", a explicat Pavel Badea. Olguţa Vasilescu n-a fost prezentă la meciul de fotbal.


"Spectacol bun, cu mulţi oameni care au fost alături de fotbal. Îi felicit pe cei de la FC Universitatea, sînt prieten cu mulţi de acolo, am copilărit cu ei. Să dea Dumnezeu să promovăm şi noi, şi ei! E loc de ambele Ştiinţe"
Ionuţ Stancu, fundaş CS U Craiova

"Oamenii iubesc Ştiinţa, clubul nostru. Adversarii au provocat publicul, care nu era al lor. Noi voiam să jucăm acasă, la Craiova, pe arena noastră. Dar cei de la CS se temeau de iubirea fanilor noştri"
Mădălin Ciucă, fundaş FC U Craiova

"Urmează o sarabandă de procese, iar aceşti domni de la CS şi echipa lor vor fi excluşi. Dacă mai apucăm să jucăm cu ei, nu mai scapă nebătuţi pe teren. Sînt mai urîţi în Craiova decît Dinamo şi Steaua"
Adrian Mititelu, patron FC U Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
mimnea
mimnea  •  16 Septembrie 2013, 12:28

bine ar fi sa se termine cu toata circotecata aceasta si sa lase fiecare orgoliile la o parte ,iar din doua echipe care sunt an prezent sa faca una singura, buna si competitiva cu care sa poata promova anul viitor pe prima scena a fotbalului romanesc, fiidca acolo ai este locul acestei mult iubite echipe Universitatea Craiova,toate aceste certuri,sicane si barfe nu duc la nimic bun fotbalului din Craiova

thegame
thegame  •  16 Septembrie 2013, 12:19

Respect pt portarul Preda (gogoasa)... ultras din galerie in prima linie se stie...merita o sansa la cate a facut pt stiinta...bataie luata si deplasari dupa stiinta mai mult decat au vazut altii meciurile la tv....daca ar fi 11 jucatori ca el pe teren cu siguranta si-ar da viata pe teren la fiecare faza si am bate mereu si nu ar mai fi nici tradatori precum gaman barboianu stoica costea etc...ps..nici el nu il suporta pe mititelu dar pt binele clubului a ales sa lucreze cu el si sa apere culorile clubului, nu ca multi dintre voi care v-ati dat cu largutza

perspico
perspico  •  16 Septembrie 2013, 12:13
Postat de forza.stiinta pe 16 Septembrie 2013, 12:03

"reportofoanele" s-au extins si pe aici :)) soareci de tastatura, o sa va ridice sefu mititel in scurt timp, ce faceti atunci? :))))

Bah, schizofrenicule, tocmai tu vorbesti despre soareci de tastatura, care ti-ai facut vreo 40 de clone, stai de dimineata pana seara pe net o pupi in koor pe Largutza, faci lobby pentru CS. Craiolgutza si injuri non-stop Universitatea Craiova?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează