FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROGRAM

FRF a stabilit programul ultimei etape din Liga 2! Toate meciurile sunt de la aceeași oră

Rapid a învins-o pe UTA, scor 2-1 +38   FOTO
Rapid a învins-o pe UTA, scor 2-1

Articol de - Publicat marti, 28 iulie 2020 15:53 / Actualizat marti, 28 iulie 2020 16:30

Play-off-ul din Liga 2, care stabilește echipele care promovează în Liga 1, se apropie de final, iar FRF a anunțat programul ultimei etape.

Federația Română de Fotbal a publicat azi programul ultimei etape. Aceasta se va disputa duminică, 2 august. Toate partidele vor începe la ora 18:30.

Program etapa a 4-a din play-off

Calcule pentru promovarea în Liga 1 » Cum arată lupta incendiară în play-off-ul din B cu 5 meciuri rămase de jucat: UTA e sigură de baraj, Rapidul stă la mână rezultatelor

Program etapa a 5-a din play-off

În funcție de rezultatele de azi, UTA și Turris pot promova matematic. Dacă Turris o învinge pe Mioveni și Petrolul termină la egalitate cu FC Argeș, UTA și Turris au asigurate locurile care duc în Liga 1. Astfel, exista șansa ca în ultima etapa să se stabilească doar echipa care merge la baraj.

Clasament play-off Liga 2

*Locurile 1 și 2 promovează direct în Liga 1 la finalul play-off-ului, iar clasata pe 3 merge la barajul pentru promovare/menținere în Liga 1 împotriva echipei situate pe locul 6 în play-out-ul Ligii 1.

FOTO. Imagini tari de la UTA - Rapid 1-2

+34 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 2: 

EXCLUSIV Fanii Rapidului forțează legea » Ce vor face la meciul decisiv din Liga 2

VIDEO+FOTO Dan Alexa, bătaie parte în parte cu fanii celor de la UTA

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
149517776804588
Gica Gica  •  29 Iulie 2020, 11:06

E un gest de apreciat, de onoare aceasta demisie a antrenorului de la Petrolul ! E greu, e foarte strans. cred ca in final clasamentul va arata asa: varianta 1: LOC. 1-2 . UTA -30 p. LOC. 1-2. Mioveni-30 p. LOC.3. FC ARGES =27 p. LOC.4. Turris-26 p. LOC. 5. Rapid-25 p. LOC. 6. Petrolul - 22 p. Intrebarea e daca UTA si MIOVENI fac 30 p. , cine temina pe primul loc? asteptam si alte variante ! important e sa se joace pe teren ca si Liga 1 in care cred ca Dinamo retrogradeaza din pacate. PAncu aici nu ai dreptate, daca nu prinde Rapid loc 2 sau 3 , macar barajul consider ca esti principalul vinovat!nu se poate sa zici ca nu esti implicat in play out cand ai fost antrenor , ai adus jucatori, si acum esti manager sau presedinte, nu stiu exact ce functie ai, dar ai!bine ar fi sa joace macar barajul cu Dinamo sau cu Poli Iasi dar e tare greu. Imi pare rau!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează