FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

VIDEO+FOTO Dan Alexa, bătaie parte în parte cu fanii celor de la UTA

Dan Alexa, bătaie cu fanii arădeni +5   FOTO
Dan Alexa, bătaie cu fanii arădeni

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 16:18 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 17:13

Dan Alexa (40 de ani) a fost implicat într-o altercație cu fanii arădeni, la finalul partidei dintre UTA și Rapid, scor 1-2. 

În drumul spre autocarul Rapidului, la câteva secvențe după meci, Dan Alexa a fost atacat de mai mulți fani arădeni. În prima fază, un fan, îmbrăcat în alb în video, se îndreaptă amenințător spre antrenorul giuleștenilor. Alexa nu a făcut niciun pas înapoi și a ripostat cu aceeași măsură. 

„Chirurgul” a încercat apoi să se adăpostească, dar asupra lui s-au năpustit alți ultrași. Poliția și forțele de ordine de la stadion au reacționat cu întârziere, astfel încât antrenorul Rapidului a trebuit să se descurce singur. 

Se pot întâmpla nenorociri. Au ajuns lângă autocar şi normal că trebuia să mă apăr. Mergeam către autocar şi au ajuns la mine. Cu mine aveau treabă. Nu m-au lovit, dar veniseră să lovească. N-au afectat niciun jucător de-ai noştri, ei aveau ce aveau cu mine. M-am apărat.
- Dan Alexa, pentru Look Sport

+1 FOTO

FRF, despre prezența fanilor la stadion

Voi face un raport suplimentar în care voi scrie absolut tot ce s-a întâmplat la Arad. Nu voi omite nimic, nimic, n-aveți nici o grijă. Cei de la UTA susțin că acei suporteri ar fi fost pe o proprietate privată, în imediata apropiere a stadionului sunt mai multe case, însă acesta e punctul lor de vedere. Eu, repet, am văzut tot ce a fost și voi scrie. Am văzut inclusiv ce s-a întâmplat la ieșirea de la vestiare, a existat o altercație în care au fost implicați cei de la Rapid. Să zicem mici incidente, le voi nota și pe acestea.
- Daniel Sabou, observatorul meciului

Citește și alte știri despre Rapid: 

UTA - RAPID 1-2 EXCLUSIV Urmează sancțiuni? Observatorul partidei UTA - Rapid: „Am văzut tot ce a fost și voi scrie. Am văzut inclusiv ce s-a întâmplat la ieșirea de la vestiare”

Remarcatul lui Dan Alexa după victoria de la Arad: „El a făcut diferența, are foarte mult talent” » Cum vede lupta pentru promovare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (81)
336378437189884
Malus Dacus  •  28 Iulie 2020, 13:13

Rufele se spală în familie și banii la Cluj. Parcă așa era proverbul.

336378437189884
Malus Dacus  •  28 Iulie 2020, 13:12

Rufele se spală în familie și banii la Cluj. Parcă așa era proverbul.

shynetm
shynetm  •  28 Iulie 2020, 05:14
Postat de arad4ever pe 27 Iulie 2020, 20:11

Nene , vezi ca faci ghiveci , e vorba daca faptele se petrec in timpul jocului . In cel mai rau caz UTA se va alege cu o amenda , si chiar daca ar pierde jocul cu 3-0 ar fi aceeasi marie cu alta palarie ( avand in vedere ca UTA si Rapid nu pot sa mai aiba acelasi numar de puncte in final sa conteze golaverajul ) . Dar pana a auzi ineptiile unora de pe aici , cu depunctari si alte vise e cale lunga...

Acuma, din ce stiu eu, 3-0 se da pt o bricheta aruncata. Ce s-a intamplat aici, nu cred ca e comparabil.

Vezi toate comentariile (81)
Comentează