FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA - RAPID 1-2

UTA - RAPID 1-2 EXCLUSIV Urmează sancțiuni? Observatorul partidei UTA - Rapid: „Am văzut tot ce a fost și voi scrie. Am văzut inclusiv ce s-a întâmplat la ieșirea de la vestiare”

UTA a fost încurajată de fani la meciul cu Rapid // FOTO: Viorel Musca +15   FOTO
UTA a fost încurajată de fani la meciul cu Rapid // FOTO: Viorel Musca

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 15:21 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 16:16

UTA Arad, liderul din Liga 2, a pierdut meciul cu Rapid, 1-2, iar lupta pentru promovarea în Liga 1 este tot mai încinsă.

În timpul meciului de la Arad, echipa lui Laszlo Balint a avut parte și de susținerea fanilor, deși partidele se dispută cu porțile închise. În imaginile video din timpul meciului se văd mai multe persoane pe ultimul rând de scaune, dar surse GSP.RO din cadrul clubului susțin că era vorba despre persoane trecute pe lista persoanelor care pot intra în arenă.

„Sunt reprezentanți ai sponsorilor sau persoane din conducere. Clubul nu riscă nimic! S-au făcut verificări. Persoanele prezente pe stadion au fost pe listă și se poate verifica”, spun cei de la UTA.

FOTO. Imagini tari de la UTA - Rapid 1-2 

+11 FOTO
  • FOTO: Viorel Musca

Voi face un raport suplimentar în care voi scrie absolut tot ce s-a întâmplat la Arad. Nu voi omite nimic, nimic, n-aveți nici o grijă. Cei de la UTA susțin că acei suporteri ar fi fost pe o proprietate privată, în imediata apropiere a stadionului sunt mai multe case, însă acesta e punctul lor de vedere. Eu, repet, am văzut tot ce a fost și voi scrie. Am văzut inclusiv ce s-a întâmplat la ieșirea de la vestiare, a existat o altercație în care au fost implicați cei de la Rapid. Să zicem mici incidente, le voi nota și pe acestea.
- Daniel Sabou, observatorul meciului

Clubul nu își asumă prezența fanilor care au încurajat echipa din afara arenei. Aceștia s-au organizat pentru a folosi o schelă dintr-o curte privată, de pe care au urmărit înfrângerea favoriților.

„Da, după meci au fost niște nervi. Fanii se așteptau să înceapă petrecerea, dar totul a fost dat peste cap. Jucătorii au fost acuzați de blat. Înainte de meci, Dan Alexa s-a comportat frumos, chiar a stat de vorba cu Balint. Dar după meci au fost scene regretabile, cu injurii din ambele părți”, au mai adăugat sursele Gazetei Sporturilor.

VIDEO Adrian Iencsi „Rapid trebuie să și demonstreze că merită în Liga 1!”  

Citește mai multe știri din Liga 2: 

Ultrașii arădeni au vrut să-l bată pe Dan Alexa! Ce a pățit antrenorul Rapidului: „Dacă aveau cuțit?”

Laszlo Balint, discurs dramatic după înfrângerea cu Rapid: „Aceste meciuri ne omoară! O să ne vedeți în spital”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
3377786302252581
Harald Schmidt  •  28 Iulie 2020, 17:11

Orice sanctiuni ar urma va ramane in istorie uta a fost singura echipa din lume depunctata de puncte castigate corect si legal pe teren!!de aia nici o data frf nu se va putea reabilita in fata aradului si a uta ei de aia uram si suntem scarbiti de *** ..nici macar nu traim in aceasi tara cu voi...!*** frf!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

397732904465528
Octavian Go  •  27 Iulie 2020, 19:10

„Sunt reprezentanți ai sponsorilor sau persoane din conducere. Clubul nu riscă nimic! S-au făcut verificări. Persoanele prezente pe stadion au fost pe listă și se poate verifica”, spun cei de la UTA. De cand sponsorii isi trimit reprezentantii cu torte in tribunele stadioanelor?

arad4ever
arad4ever  •  27 Iulie 2020, 17:52

Sigur ca vor urma sanctiuni , sa joace fara spectatori urmatoarele cateva partide

Vezi toate comentariile (6)
Comentează