FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - TURRIS

EXCLUSIV Fanii Rapidului forțează legea » Ce vor face la meciul decisiv din Liga 2

Fanii lui Rapid vor să își susțină echipa la meciul cu Turris +15   FOTO
Fanii lui Rapid vor să își susțină echipa la meciul cu Turris

Articol de - Publicat marti, 28 iulie 2020 09:51 / Actualizat marti, 28 iulie 2020 12:24

Văzând ce s-a întâmplat la Arad, la meciul cu UTA (2-1 pentru Rapid) suporterii giuleșteni vor să fie alături de echipă și să se facă auziți la meciul Rapid - Turris Turnu Măgurele, decisiv pentru promovarea în Liga 1.

  • Rapid - Turris se joacă pe sâmbătă, 1 august. Ora încă nu  fost stabilită. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe Look Plus, Digi Sport și TV Telekom Sport.

La pauza meciului de la Arad, când erau conduși cu 1-0, rapidiștii erau out din orice calcule pentru promovare. A urmat însă o repriză secundă incredibilă, în care au reușit să întoarcă scorul și toate calculele, prin dubla lui Facundo Mallo. Acum, Rapid speră măcar la locul de baraj pentru revenirea în Liga 1. 

Ultimul meci din play-off îl vor juca duminică, în Regie, cu Turris, echipă care le-a luat 4 din 6 puncte în sezonul regulat (3-1 la Tr. Măgurele, 0-0 la Voluntari).

Clasament play-off Liga 2

Calcule pentru promovarea în Liga 1 » Cum arată lupta incendiară în play-off-ul din B cu 5 meciuri rămase de jucat: UTA e sigură de baraj, Rapidul stă la mână rezultatelor

Meciurile rămase de jucat

„Adunarea Generală! Pe metereze! Să susținem băieții!"

Văzând că la Arad suporterii celor de la UTA au asistat la meci, urcându-se pe schelele de la tribuna I, fanii rapidiști au decis să vină în număr mare la meciul cu Turris. Primele semne au apărut pe rețelele de socializare, unde Liviu Ungurean, liderul galeriei giuleștene, a dat semnalul: „Pentru meciul cu Turris, Adunare Generală!!! Pe metereze, tatăăă, să susținem băieții!".

Acesta a confirmat pentru Gazeta Sporturilor: „Da, căutăm soluții să fim alături de echipă la acest meci decisiv. Legea nu poate fi mumă doar pentru unii și ciumă pentru alții. Am văzut ce au făcut cei din Arad. Noi de ce să nu ne putem face auziți?! Am făcut deja demersuri, sper să primim aprobare, să ne putem strânge, să cântăm, să ne audă băieții, să ne simtă aproape. Vom fi câteva sute cel puțin. 

O să respectăm regulile de distanțare, o să purtăm măști, vrem să fie bine. Nu să fie incidente, ca la Arad, cu frustrații ăia, supărați că le-a stricat Rapidul sărbătorirea promovării. Dacă nu se vor găsi altfel de soluții, să stabilim un perimetru în care să stăm, în zona stadionului, la porțile arenei, că asta nu ne poate împiedica nimeni să facem. Dar vom fi acolo!".

La Rapid se iubește cu patimă. Și când suntem supărați pe jucători, tot îi iubim. Cu Turris, noi vrem să ne audă băieții, asta e cel mai important 
Liviu Ungurean, lider galerie Rapid 

Avem nevoie de suporteri, vrem să fim împreună! Dar să o facem cu respectarea legii, a regulilor, inclusiv cele de distanțare 
Ovidiu Burcă, director general Rapid

 Au fost și exagerări în presă. Niște suporteri arădeni au sărit la mine, au vrut să mă lovească, m-am apărat și eu, au intervenit imediat jandarmii. Dar nu înțeleg cum de au ajuns acei suporteri așa de aproape de noi 
Dan Alexa, antrenor Rapid

FOTO. Imagini cu fanii arădeni la meciul UTA - Rapid 1-2

+11 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 2: 

EXCLUSIV Urmează sancțiuni? Observatorul partidei UTA - Rapid: „Am văzut tot ce a fost și voi scrie. Am văzut inclusiv ce s-a întâmplat la ieșirea de la vestiare”

Dan Alexa, bătaie parte în parte cu fanii celor de la UTA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
3377786302252581
Harald Schmidt  •  28 Iulie 2020, 17:05
Postat de dora pe 28 Iulie 2020, 13:23

Meciul de la Arad nu trebuia sa se joace decat dupa ce ultimul ultras / suporter aradean parasea tribuna. Nu plecau din tribune, simplu: pe regulament, arbitrul dadea organizatorului partidei timpul necesar rezolvarii "problemei", nu era rezolvata, gazdele pierdeau cu 3 - 0, la "masa verde".

Pt natafletii care nu inteleg ca la arad in spatele tribunei e o firma privata..nimeni nu avea cum sa intre sai sa interzica acelei firme private sa faca fe zice frf ul lui burleanu *** si nu uitati meciul fe la arad a fost ,,pierdut,,de uta nu castigat de rapid de aia au fost suparati aradenii iar alexa a provocat suporterii aratandu le semne obscene !oricum rapid are de 2 bani speranta...!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

arad4ever
arad4ever  •  28 Iulie 2020, 16:32
Postat de digei pe 28 Iulie 2020, 11:37

Celor dee la UTA le-as da 3 meciuri pierdute la masa verde in urmatoarea editie, in prima liga. Ori de cate ori se intampla asa ceva i-as arde indiferent cum se numesc. Clubul care admite ast6fel de comportament nici nu merita in prima liga, altfel nu ne mai facem niciodata bine.

Cred ca gresesti , eu zic ca toate meciurile din editia viitoare sa le piarda cu 3-0 , in plus in cele 90 minute jucatorii sa fie obligati sa scandeze celebrul "Singuri impotriva tututor"

717216305075761
Alexandru Conty  •  28 Iulie 2020, 13:38

Fac un apel la suporterii Rapidului, Va rog din sufletul meu visiniu nu faceti asta de a va duce la stadion ca vom pierde la masa verde, oricum meciul cu Turis il vom cistiga, va rog inca o daya fiti intelegatori ,NU VA DUCETI LA STADION, HAI RAPID.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează