FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

VIDEO // EXCLUSIV Două episoade violente din cariera lui Gabi Tamaș: „I-am dat un cot în gură, i-am scos dintele prin buză” + „Din spatele meu, a venit unul «copt» și mi-a dat un pumn”

Gabi Tamaș // FOTO: Imago +48   FOTO
Gabi Tamaș // FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 30 aprilie 2023 09:13 / Actualizat duminica, 30 aprilie 2023 12:43

Gabriel Tamaș (39 de ani) a vorbit în direct la emisiunea GSP Live despre perioada petrecute atunci când juca în Anglia. 

Fundașul de la Concordia Chiajna a dezvăluit un gest violent pe care l-a făcut la adresa unui adversar, pe care l-a lovit cu cotul la o fază fixă.

VIDEO Pentru ce a fost Gabi Tamaș suspendat 5 etape în Anglia: „I-am scos dintele prin buză”

 - Trucuri murdare aveai? 
- Nu, nu sunt genul. Jucam în Championship și după fiecare meci aveam cucuie. Erau la ordinea zilei. „Vârful” stătea la distanță de mine. Aștepta minge lungă, venea mingea, vârful sărea în mine, că dădea în minge sau mine tot aia era, și apoi venea linia a doua să atace mingea. Era ca la luptă. Incredibil. Atunci am avut o suspendare de cinci etape. Era Vaughan de la Norwich. Mi-a dat două coate în cap, mi-a făcut cucuie și nu mi-a zis „scuze”. Eram în careu, m-am uitat la arbitrii să văd unde sunt și când a venit o centrare i-am dat direct în gură cu cotul. I-am scos dintele prin buză.

- Te-au suspendat pe baza probei video
- Da. Greșeala pe care am făcut-o a fost că m-am uitat întâi la el înainte să-l lovesc. Și-au dat seama că am premeditat.

Gabi Tamaș a vrut să joace cu pometele spart

- La Doncaster nu ai jucat pentru că ai avut o fractură de pomete. Ce s-a întâmplat? 
- Mi-a dat unul un pumn și mi-a rupt osul ăsta. (arată sub ochiul drept) 

- Unde s-a întâmplat? 
- (Râde și imită jurnalistul) Unde, unde…Pe afară, că doar nu în casă. Am fost la un pub. Prin Doncaster sunt oameni mai răi și clubul ne-a dat un bodyguard. Eram eu, alți doi jucători și bodyguardul. În fața pubului era o pizzerie mică. Am intrat, jucătorii și bodyguarzii stăteau afară, la geam. 

-ȘI?
- Din spatele meu, a venit unul «copt» și mi-a dat un pumn. Stăteam la coadă, nu-i spusesem nimic. Bine că m-am întors și mi-a dat sub ochi că poate îmi dădea naibii prin altă parte. Mi-a rupt osul zigomatic. Am căzut, m-am ridicat și am fugit după el, dar nu l-am mai prins. Le-am zis ăstora: „Bă, dracu', măcar stăteați și voi în ușă”. M-am dus la poliție, l-au căutat pe camere, dar nu l-au găsit. N-am mai primit niciun răspuns de atunci.

- Și ce ai făcut? 
- Când m-am dus a treia zi la antrenament, aveam pometele băgat înăuntru. I-am zis antrenorului că vreau să joc. El: „Bă, tu nu te uiți la tine că îți cade fața?! Ești nebun?!”. 

- Nu te-ai dus la doctor?
- Nu, nu. Îmi căzuse fața. Puteam să rămân cu sechele, știu. M-au operat după două săptămâni și după aia am purtat mască. Masca mă jena la ochi, nu aveam vederea periferică. Mi-am dat-o jos o dată la antrenament și când am dat cu capul în minge am simțit o durere cum nu simțisem niciodată. Toată fața mi-a vibrat. Și mi-am pus masca la loc.

VIDEO Totul despre CS Universitatea Craiova - FCSB 

Citește și:

Bourceanu a recunoscut după 8 ani bătaia cu Gabi Tamaș » Fundașul a ieșit șifonat: „M-a sunat la 8 dimineață să-i găsesc un make-up artist”

Episod de pomină cu Gabi Tamaș: „Am jucat beat. I-am cerut antrenorului să mă lase două ore să-mi revin. Râdeau cei din tribună, râdeam și eu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
TraianX
TraianX  •  30 Aprilie 2023, 15:06

Cam astia sunt majoritatea fotbalistilor, iar ziaristii facuti la norma gen ,,stefan gheorghiu,,nu sunt nici ei departe prin promovarea civilizatiei suburbane.

VanBasten
VanBasten  •  30 Aprilie 2023, 14:13

Peripetiile lui Tamas, serial in gesepe.

Mosh.Gerilla
Mosh.Gerilla  •  30 Aprilie 2023, 13:17

„I-am scos dintele prin buză” ... Ștucane, sincer, crezi că Ioan Chirilă sau Radu Cosașu ar fi mândri de tine, văzând ce articol ai scris? Și, în general, în ce hal a ajuns (cândva, faimoasa) „Gazeta Sporturilor”?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează