FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Le răspunde fanilor care au huiduit tactica lui Dinamo: „Suntem singura țară din lume unde nu se apreciază asta!”

Articol de - Publicat vineri, 28 aprilie 2023 00:00 / Actualizat vineri, 28 aprilie 2023 07:43

Gabriel Glăvan, un nume important în zona scoutingului de la noi, nu e de acord cu fanii care i-au fluierat pe fotbaliștii lui Dinamo pentru tactica abordată în meciul cu Poli Iași (1-3), când trupa lui Ovidiu Burcă a pornit majoritatea acțiunilor cu construcție de la portarul Oncescu.

Deranjați de modul în care favoriții gestionează repunerile în joc, mai mulți suporteri dinamoviști prezenți pe „Arcul de Triumf” i-au admonestat pe elevii lui Burcă. Fanii nemulțumiți au primit replica în mediul online, unde omul despre care s-a scris că ar urma să preia funcția de director sportiv la Dinamo le-a oferit un răspuns elaborat. 

Legenda clubului nu crede în revenirea lui Dinamo: „Și Burcă e tot de Divizia B”
DINAMO
Legenda clubului nu crede în revenirea lui Dinamo: „Și Burcă e tot de Divizia B”

Gabriel Glăvan le răspunde fanilor care i-au fluierat pe jucătorii lui Dinamo: „Ne-am obișnuit cu «mingea lungă» si «mingea a doua»”

„România este singura țară din lume unde nu se apreciază construcția de la portar, posesia prelungită sau atacul pozitional elaborat. Ne-am obișnuit așa mult cu «mingea lungă» si «mingea a doua», încât orice proces de inițiere este considerat absurd. 

Am mai discutat aici despre frică si teama de a pierde. Tot procesul de dezvoltare a fost sacrificat pentru rezultatul de moment în ultimii 20 de ani și știm unde ne-a adus. 

Curajul nu înseamna duelul sau lupta, curajul înseamnă dezvoltare, principii, încredere în decizii și asumarea unui stil de joc care, peste ceva timp, va forma o identitate. Procesul de dezvoltare va fi greu, va avea parte de adversitate puternică prin preconcepții și tipare, dar totul va trebui construit pe piloni de educație, profesionalism, respect și comunicare. 

Peste ceva timp tot acest proces care pare absurd va reprezenta un model de succes și atunci ne vom întoarce la postarea asta”, a scris Gabriel Glăvan, pe contul său de Facebook. 

Burcă versus spectatori! Conflict aprins pe margine, după huiduieli repetate

În repriza secundă a partidei cu Poli Iași, la scurt timp după revenirea jucătorilor de la cabine, dinamoviștii au iritat o parte dintre spectatori cu stilul lor de joc. De fiecare dată când elevii lui Ovidiu Burcă începeau construcția de la portar, cu pase la firul ierbii, întreaga audiență huiduia și reproșa tactica riscantă antrenorului Ovidiu Burcă.

Iritat, Burcă s-a întors către cei de la Tribuna I și le-a răspuns extrem de nervos. Apoi le-a cerut acestora să se calmeze, să înceteze cu reproșurile. „Revolta” spectatorilor nu i-a picat bine nici administratorului special Vlad Iacob. 

Gabriel Glăvan a adus nume importante în România

Gabriel Glăvan a contribuit la aducerea unor jucători străini care au impresionat în primul eșalon.

Le răspunde fanilor care au huiduit tactica lui Dinamo: „Suntem singura țară din lume unde nu se apreciază asta!”
Gabriel Glăvan

Este vorba de atacantul iberic Jefte Betancor, care a fost la Voluntari, Farul și CFR Cluj, iar acum este la Pafos (Cipru). Apoi, jucătorul de bandă portughez Ricardinho, de la Voluntari, dar și mijlocașul ofensiv Aissa Laidouni, la Voluntari, tunisianul fiind transferat de Union Berlin în ianuarie 2023 de la Ferencvaros pentru suma de 2,6 milioane de euro!

VIDEO Ovidiu Burcă, conferință de presă după Dinamo - Poli Iași 1-3: „Încă nu mă gândesc la baraj, păstrăm șanse la promovarea directă”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Jucătorul lui Dinamo care le-a luat ochii echipelor din Liga 1: „E dorit de câteva formații, Rapid m-a întrebat de el tot timpul”

Fotbalistul plecat cu scandal de la Dinamo a revenit la echipă: „A vorbit și Ovidiu cu el, n-are ranchiună”

Tribunalul a anunțat când se judecă noul plan de reorganizare al lui Dinamo + Înfrângere la Curtea de Apel

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
istet10
istet10  •  29 Aprilie 2023, 21:12
Postat de pafnutie.gigel.becaliu pe 29 Aprilie 2023, 07:27

***! Insistent, prost, fara creier și ticălos că orice gigist! Ai sa mori chinuit conțarane! De obsesia ta Dinamo București!

*** Ba , eu nu sunt chinuit . Eu sunt fericit cand vad prostimea gretoasa ddb-ista cum se zbate in B!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pafnutie.gigel.becaliu
pafnutie.gigel.becaliu  •  29 Aprilie 2023, 07:27
Postat de istet10 pe 28 Aprilie 2023, 20:36

Dinamo are lot slab. UTA e mult peste Dinamo. Urmareste mai atent. Ba, si daca va face cineva cadou promovarea, cu lotul asta reveniti in B.

***! Insistent, prost, fara creier și ticălos că orice gigist! Ai sa mori chinuit conțarane! De obsesia ta Dinamo București!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  28 Aprilie 2023, 20:36
Postat de calugarul.antim.gaina pe 28 Aprilie 2023, 12:50

Bine tu ai idei puține și fixe! Dinamo nu e nimic și fc10sb e totul! Mă nmir cum îi țin ăștia pe teren pe Dinamo pe post de jaloane vii și nu te-au întrebat pe tine cum sta treabă cu fotbalul de cumetrie gigist!!?.... Isteațo ne lași! Noi aici vorbim de fotbal nu de basme cu ciobani și mioare! Hai.pa! .... Ne vedem cu voi gigistii la anul in b!.... ***

Dinamo are lot slab. UTA e mult peste Dinamo. Urmareste mai atent. Ba, si daca va face cineva cadou promovarea, cu lotul asta reveniti in B.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează