FOTBAL  »  LIGA 2  »  PARIURI

GALERIE FOTO Război rece între fanii și jucătorii lui FC Argeș » Amenințări și bannere ironice: „Când mai prindeți cota 9, să ne dați pontul și nouă!”

Ultrașii lui FC Argeș și-au ironizat favoriții la ultimul meci // Sursă foto: Facebook FC Argeș Fans +3   FOTO
Ultrașii lui FC Argeș și-au ironizat favoriții la ultimul meci // Sursă foto: Facebook FC Argeș Fans

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2019 17:58

FC Argeș nu are nicio victorie în 2019, s-a prăbușit în clasamentul ligii secunde, ajungând până pe locul 6, iar fanii piteștenilor au ajuns la capătul răbdării.

Sâmbătă, în timpul meciului cu ASU Poli, încheiat 0-0, suporterii au afișat în peluză o serie de bannere prin care își ironizau favoriții, pe care îi suspectează că ar fi implicați în pariuri sportive.

„Când mai prindeți cota 9, să ne dați pontul și nouă!” a fost unul dintre mesajele afișate de fanii piteșteni, banner cu trimitere directă spre eșecul suferit la Slatina, în vara lui 2018, când FC Argeș a fost eliminată de o echipă din al patrulea eșalon. Meciul s-a aflat pe lista agențiilor de pariuri, iar victoria echipei din Slatina beneficia de cota 9. 

Toate mesajele ultrașilor piteșteni: 

+4 FOTO

Nemulțumirile fanilor lui FC Argeș vin pe fondul rezultatelor slabe din 2019 și apar la câteva zile după ce fotbalistul Costinel Gugu a fost surprins într-o agenție de pariuri din Pitești. El a fost ulterior exclus din lot -Detalii, AICI!

CLASAMENT LIGA 2

Vezi și: Moldovan nu renunță la promovarea Chindiei: „Vom recupera poziția, chiar dacă pe hârtie e mai ușor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
blatistu49
blatistu49  •  18 Martie 2019, 19:49
Postat de liviu79pit pe 18 Martie 2019, 19:07

Nu jucatorii sunt principalii vinovati, ci Gentea si Sandoi! O rusine de antrenor, o tentativa de presedinte de club! Rusine Primariei Pitesti ca tine in functie astfel de pramatii!

fac si ei un leu

blatistu49
blatistu49  •  18 Martie 2019, 19:47

au dreptate se joaca multe meciuri trucate din interes financiar

liviu79pit
liviu79pit  •  18 Martie 2019, 19:07

Nu jucatorii sunt principalii vinovati, ci Gentea si Sandoi! O rusine de antrenor, o tentativa de presedinte de club! Rusine Primariei Pitesti ca tine in functie astfel de pramatii!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează