FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Asalt al Gloriei Buzău către Ghencea » Bogdan Chipirliu, împrumut până în vară

Bogdan Chipirliu
Bogdan Chipirliu

Articol de - Publicat luni, 12 februarie 2024 16:50 / Actualizat luni, 12 februarie 2024 17:59

Gloria Buzău nu a renunțat la varianta aducerii unui atacant competitiv la trupa antrenată de Andrei Prepeliță. 

Deși este unul dintre jucătorii preferați de antrenorul trupei din Ghencea, Daniel Oprița, Chipirliu pare să fie atras de posibilitatea de a lupta pentru ascensiunea în prima ligă cu Gloria Buzău.

Charalambous și Pintilii l-au refuzat pe Gigi Becali » N-au făcut schimbarea cerută la pauză de patron: „Au făcut cum au vrut ei”
FCSB
Charalambous și Pintilii l-au refuzat pe Gigi Becali » N-au făcut schimbarea cerută la pauză de patron: „Au făcut cum au vrut ei”

CSA Steaua vrea 500.000 de euro pentru a-l ceda definitiv pe Bogdan Chipirliu

S-a discutat, la un moment dat, de un transfer definitiv al atacantului oprit de clauza, 500.000 de euro, impusă de steliști. S-a vorbit, mai apoi, de CSA Steaua, de prelungirea contractului cu un și jumătate pentru Chipirliu pentru prelungirea șederii acestuia în Ghencea. 

Gloria Buzău nu a renunțat la ideea aducerii golgeterului la zi din Liga 2 înaintând o ultimă ofertă care propune un împrumut până la vară urmat de discuții definitive după terminarea actualului campionat la nivelul eșalonului secund.

CSA Steaua a transferat un atacant spaniol

Atacantul Nacho Heras (26 de ani) a reziliat contractul cu Recreativo Huelva și a semnat cu CSA Steaua, după cum a informat GSP.ro pe data de 5 februarie

Daniel Oprița l-a dorit foarte mult pe vârful spaniol în echipa sa. Un jucător crescut la academia lui Atletico Madrid. A evoluat chiar și pentru echipa secundă a lui Atleti. Apoi, a trecut la Getafe.

Au urmat Baleares, Leganes, Getafe B, Burgos și Linense. CSA Steaua a adus al 5-lea vorbitor de spaniolă în Ghencea, Heras după conaționalii săi Sierra și Pau Miguelez, plus argentinienii Mancuso și Ceceri, ce-au evoluat și ei în Spania, în trecut.

Bogdan Chipirliu ar vrea o nouă provocare, la o echipă cu drept de promovare, și forțează o mutare la Gloria Buzău! CSA nu-l lasă gratis. Problema care a împiedicat transferul până acum a fost clauza de reziliere, în valoare de 500.000 de euro.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO. CSA Steaua, la primul antrenament din 2024

Vezi și alte știri:

Cristi Tănase, reacție pentru GSP după imaginile șocante: „M-a sunat și Bogdan Stancu: «Ce ai făcut, frate?!»”
CAZ
Cristi Tănase, reacție pentru GSP după imaginile șocante: „M-a sunat și Bogdan Stancu: «Ce ai făcut, frate?!»”
Chiricheș rămâne la FCSB, dar schimbă funcția! Gigi Becali anunță: „Va fi antrenor”
FCSB
Chiricheș rămâne la FCSB, dar schimbă funcția! Gigi Becali anunță: „Va fi antrenor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gonzales
gonzales  •  12 Februarie 2024, 21:14

Si unii zic ca asta este Steaua. Pai, de la Steaua, niciodata nu cumparau alte echipe din Romania, maxim cumparau ce nu avee nevoie Steaua. Sau, cel putin, asa era cand stiam eu Steaua prin Liga 1, cand castiga campionate la rand si apoi mergea prin Europa. Apoi, de observat o alta diferenta, faptul ca un jucator este atras sa mearga la o alta echipa, ci nu la Steaua/sa ramana la Steaua. Eu am mai zis ca usor usor ajunge pres echipa asta, dar e greu de tot cu unii care au ochelari de cal si vad regina in ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

freddy
freddy  •  12 Februarie 2024, 18:21

Poate pleca in China pe 120k. Ohhhh...stai! Ala a plecat de la FCSB care nu e Steaua!

FcFcsb_e_SteauaBucuresti
FcFcsb_e_SteauaBucuresti  •  12 Februarie 2024, 18:20

Ar fi pacat ca unitatea militara sa produca bani,pe care sa-i faca disparuti aceeasi generali care au golit conturile clubului Steaua Bucurestide peste 37 milioane de dolari!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează