FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ - PETROLUL 3-2

Goga-one-man show! La 34 de ani, jucătorul a făcut spectacol în derby-ul de promovare U Cluj - Petrolul

Articol de - Publicat luni, 24 septembrie 2018 09:38

U Cluj s-a impus în meciul cu Petrolul, 3-2. La 34 de ani, atacantul Dorin Goga a creat faza primului gol pentru clujeni, apoi a izbutit o "dublă". Ploieștenii continuă să nu se regăsească.

Derby rundei a fost precedat de o bătaie generală, după ce fanii Universității i-au întâlnit pe străzile din Cluj pe ultrașii veniți de la Ploiești. Un suporter al "șepcilor roșii" a avut nevoie de intervenția medicilor după ce mâna i-a fost tăiată cu o halbă de bere. Au intervenit jandarmii, au folosit gaze, iar spiritele s-au calmat. Și a început partida!

Fundașii "lupilor" se fac de râs, Goga recuperează, portarul Tordai greșește ca la "județeană", alunecă în fața lui Ursu, care deschide scorul (13): 1-0! Oaspeții au dat apoi senzația că reintră în meci, însă fără luciditate.

Pauza nu i-a ajutat deloc pe petroliști, iar Goga (49), nemarcat de nimeni, a dus scorul la 2-0, după pasa perfectă a lui Twumasi. După alte două minute, același Goga a șutat pe jos l-a lăsat spectator pe Tordai: 3-0!

Oamenii lui Grozavu s-au trezit abia în prelungirile confruntării. Nini Popescu (90+1) a trimis superb la colțul scurt, iar Claudiu Herea (90+4) a pus latul pentru 3-2. Prea târziu și prea puțin, U reintră în calculele promovării. 

"«Aici e casa noastră! Aici nu trebuie să ne bată nimeni!» Acesta a fost mesajul pe care l-am transmis în vestiar" Dorin Goga, mijlocaș U Cluj

"N-am făcut ce trebuie. Degeaba am dominat, dacă n-am avut claritate și finalizare" Leo Grozavu, antrenor Petrolul

U CLUJ - PETROLUL 3-2

Au marcat: Oct. Ursu (13), D. Goga (49, 51) / N. Popescu (90+1), Cl. Herea (90+4)
U Cluj: Dur-Bozoancă - Al. Coman, Abrudan, Sepsi, Berci - K. Twumasi (81 Taub), D. Dumitrescu - Oct. Ursu, Goga (60 G. Giurgiu), Takacs (69 Căpuşă) - Gavra. Antrenor: Adrian Falub
Petrolul: Tordai - Fl. Plămadă, Antoche, L. Cazan (52 Ştefănescu) - Olaru, Ghinga (78 N. Popescu), L. Marinescu, Ţigănaşu - Cl. Herea, Şaim, Lumu (67 Arnăutu). Antrenor: Leo Grozavu 

Rezultate Liga 2

1

Clasament Liga 2

clipboard012

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează