FOTBAL  »  LIGA 2  »  GLORIA BUZĂU

Greu pe primele locuri » George Timiş a demisionat de la SCM Gloria Buzău

Articol de - Publicat marti, 01 octombrie 2019 11:32

După plecarea lui Erik Lincar din funcţia de antrenor principal al liderului Ligii 2, Turris Turnu Măgurele, nici Gloria Buzău, aflată pe podium, nu este lipsită de probleme.  

George Timiş, omul care ducea formaţia buzoiană în eşalonul secund, din postura de antrenor, a preluat, odată cu venirea lui Ilie Stan, funcţia de preşedinte al secţiei de fotbal.  

Timiş a decis chiar înaintea disputei cu formaţia din Chiajna, 2-1 pentru buzoieni, în etapa a noua din Liga 2, să demisioneze din fruntea clubului. Conducerea SCM Gloria va instala, în următoarele zile, un alt responsabil al secţiei de fotbal. George Timiş nu a dorit să facă nicio precizare legată de plecarea sa de la SCM Gloria Buzău. 

Gloria Buzău ocupă locul 3 în Liga 2, cu 19 puncte, la egalitate cu echipa de pe locul secund, UTA Arad. Turris are un avans de trei puncte. 

VEZI ȘI: 

EXCLUSIV Golul etapei în Liga 2 vine de la ultima clasată! Alexandru Apostol: „A fost o inspirație de moment și mi-a dat încredere” VIDEO

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează