LIGA 2  ·  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Cum procedează Gigi Becali cu echipa Liga a 2-a pe care o conduce din umbră: "E rar întâlnit"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Luni, 17 Decembrie 2018, 11:17

Gigi Becali conduce din umbră, prin Vasi Geambazi, Academica Clinceni, locul doi în liga secundă la finalul anului, dar "secundul" Costin Curelea spune că influența latifundiarului e insezibabilă la echipa ilfoveană. 

VIDEO cu declarațiile lui Costin Curelea despre influența lui Gigi Becali la Clinceni

"Nu s-a schimbat nimic la Clinceni după venirea lui Becali. Avem libertatea să facem ce dorim, nu ni s-a impus nimic. E rar întâlnit și foarte important la un club de fotbal acest aspect. E doar o asociere între noi și FCSB, dar nu e vorba de un conflict de interese", a spus Curelea.

Clubul la care Curelea este angajat a fost condus în trecut de mafia chineză a pariurilor. Fostul fotbalist spune că echipa din Clinceni s-a debarasat între timp de influența acelor personaje. 

"Ni s-a spus să nu facem prostii pentru că s-ar atrage atenția asupra noastră după tot ce s-a întâmplat. Au fost niște oameni care au condus clubul pentru propriile lor interese, dar acum imaginea noastră e una bună",a  mărturisit Curelea, la GSP LIVE

Vezi AICI detalii despre colaboararea FCSB - Academica Clinceni

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Analiză surprinzătoare a unui fost atacant român: "Guardiola ne-a stricat fotbalul!"Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (5)

rjka  •  17 Decembrie 2018, 17:44

Pai normal ca finanțează academica Clinceni iel face tot posibilul ca Steaua bucuresti sa nu promoveze in liga 1 nu așa a promis răutatea și dușmănia acestui om care se prezintă a fi om al biserici și cu frica de Dumnezeu , de fapt e un fariseu faptul ca Steaua bucuresti va redeveni ce a fost alta data pana sa vina acest profitor din Pipera pur și simplu al inebuneste gândul ca stelisti adevărați vor umple ghencea , iar iel va rămâne cu becalioti lui habarnisti și bine-nțeles iel ușor ușor va intra intr-o umbra și nimeni nu-l va mai baga in seama va veni și ziua asta când Steaua va juca in ghencea cu 30.000 o singura galerie fără creditori dosare și valize sa mai ales samantaromanelari .

martinpen  •  17 Decembrie 2018, 16:24
Postat de red_dogs_united pe 17 Decembrie 2018, 14:05

Asta-i viitoarea STEAUA a gigistilor, după ce se pronunță prejudiciul adus Stelei București și falimentul FîCîSîBî-ului: Steaua Academica Clinceni. :))

Gresit! Fara Steaua in denumire...

martinpen  •  17 Decembrie 2018, 16:20

Ce putea sa spuna si Curelea, implicat direct la Clinceni... E ca si cand intrebi vanzatorul daca e buna painea pe care o vinde... N-o sa gasesti pe nimeni sa spuna adevarul, toti vor spune ca e proaspata, azi a iesit din cuptor... Desi spargi betonul cu ea...

Vezi toate comentariile (5 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1