FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONCORDIA CHIAJNA

Ilie Dumitrescu e sigur, după ce Gabi Tamaș și-a anunțat retragerea: „Putea da mai mult pentru fotbal. Va regreta ieșirile astea în decor”

Fostul internațional Ilie Dumitrescu (54 de ani) a comentat decizia luată de Gabi Tamaș (39 de ani), de a se retrage din fotbal.
Fostul internațional Ilie Dumitrescu (54 de ani) a comentat decizia luată de Gabi Tamaș (39 de ani), de a se retrage din fotbal.

Articol de - Publicat sambata, 28 octombrie 2023 07:02 / Actualizat sambata, 28 octombrie 2023 13:08

Fostul internațional Ilie Dumitrescu (54 de ani) a comentat decizia luată de Gabi Tamaș (39 de ani), de a se retrage din fotbal.  

Vineri, 27 octombrie, Gabi Tamaș și-a anunțat retragerea din activitate în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul clubului Concordia Chiajna, ultima echipă la care brașoveanul a evoluat în carieră. 

Prăbușit! Fotbalistul lui Dinamo care a cedat imediat după fluierul final » Consolat de Burcă, le-a arătat obrazul fanilor: „Nu e necesar să strige ce-au strigat”
DINAMO - POLI IAȘI
Prăbușit! Fotbalistul lui Dinamo care a cedat imediat după fluierul final » Consolat de Burcă, le-a arătat obrazul fanilor: „Nu e necesar să strige ce-au strigat”

Fostul mijlocaș al Stelei, Ilie Dumitrescu, este de părere că, acum retras, Gabi Tamaș va reflecta asupra episoadelor prin care s-a remarcat în afara terenului și va avea un regret asupra acestora. 

Ilie Dumitrescu, analiză după ce Gabi Tamaș și-a anunțat retragerea: „Putea da mai mult pentru fotbal”

„Eu rămân cu imaginea frumoasă pe care ne-a oferit-o, cu meciurile foarte bune făcute la echipa națională, cu prezențele în campionatele importante din Europa. 

Eu cred că regretă și el lucrurile din zona asta. Putea da mai mult pentru fotbal, chiar dacă a fost printre cei mai importanti fundași din ultima vreme și un talent imens. 

Jucător special, rar, cu tehnică superioară, personalitate, progresie cu mingea la picior. Tot! Mie mi s-a părut unul dintre cei mai buni fundași centrali”, a declarat Ilie Dumitrescu la Fotbal Club, pe Digi Sport.

Ilie Dumitrescu: „Cred că Gabi Tamaș va regreta toate ieșirile în decor”

„Eu cred că va regreta toate ieșirile în decor. Ajungi la maturitate și te gândești că puteai face mai mult. Ăsta vă fi regretul lui față de cum a gestionat totul. Când va fi antrenor, cred că le va da cele mai bune sfaturi elevilor, din experiență.

În momentul în care ești un jucător cu atitudine, n-ai cum să zici asta, că te doare în cot de ceilalți. Eu am vorbit cu oameni de la Voluntari și spuneau că vestiarul ăla e unul cu jucători disciplinați, educați, cuminți. 

A venit Tamaș ca să-i scoată din zona aia și a scos echipa de la retrogradare. E un lider incontestabil. Mi se pare că încă n-a ajuns la maturitate, chiar dacă are o vârstă. Toate cuvintele pe care le-a spus la un moment dat vor fi conștientizate.

Va regreta toate ieșirile astea. Eu rămân cu imaginea frumoasă și cu talentul lui. Îmi doresc mult să mai avem jucători la nivelul lui Tamaș”, a mai afirmat Ilie Dumitrescu, potrivit sursei citate anterior. 

Crescut de FC Brașov, Gabi Tamaș a mai jucat în carieră la Tractorul Brașov, Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Bromwich Albion, CFR Cluj, Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff, Hapoel Haifa, Astra, U Cluj, FC Voluntari, Petrolul și Concordia Chiajna. 

VIDEO. Primele declarații ale lui Gabi Tamaș după anunțul retragerii din fotbal: „Fizic, mai puteam 4-5 ani, psihic nu!”

Citește și: 

Florin Prunea, despre Gabriel Tamaș: „Nu sunt mulți jucători ca el, care să vină și să spună adevărul”

Eugen Neagoe a început „curățenia” la FC Argeș » Fotbalist pus pe liber: „Îi dorim mult succes în carieră”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
fibra
fibra  •  28 Octombrie 2023, 13:27

Matale Bobocule ai spus ca regreti iesirile din perioada Tottenham cand erai mare si te-ai ratat ?Tamas macar a avut puterea sa joace pana la 40 ani cu tot alcoolul din el.

ccc23
ccc23  •  28 Octombrie 2023, 12:55

Tamas..unul dintre cei mai buni fundasi centrali romani din ultimii 20 ani..care vorba lu Ilie..cu putina grija la iesirile in decor si mai multa seriozitate…era clar un jucator de echipa Top 5-7in Premier League..nu doar unul de subsol..

paolo12
paolo12  •  28 Octombrie 2023, 12:38

‘Nea Vlad Rosu, jurnalistule, expresia este “a iesi in decor”…

Vezi toate comentariile (5)
Comentează