FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONCORDIA CHIAJNA

Ilie Poenaru și-a găsit echipă după despărțirea de Voluntari » Cu cine s-a înțeles tehnicianul

Ilie Poenaru
Ilie Poenaru

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2024 15:39 / Actualizat marti, 12 martie 2024 15:56

Ilie Poenaru (47 de ani) revine pe banca tehnică, la o lună după despărțirea de Voluntari. Tehnicianul va coborî un nivel și va pregăti o formație din Liga 2.

Concordia Chiajna a avut un început de an dezastruos, a pierdut primele trei meciuri și a ratat play-off-ul. Ilfovenii s-au înțeles cu Ilie Poenaru, conform Sport.ro, care îi va pregăti în acest play-out.

Prețuri fabuloase la Hermannstadt - Dinamo » Anunțul Peluzei Cătălin Hîldan: „Revenim cu un articol”
HERMANNSTADT - DINAMO
Prețuri fabuloase la Hermannstadt - Dinamo » Anunțul Peluzei Cătălin Hîldan: „Revenim cu un articol”

Ilie Poenaru s-a înțeles cu Concordia Chiajna

Antrenorul Erik Lincar (45 de ani) a părăsit echipa după ce a ratat calificarea în play-off, iar Chiajna a decis să-l numească pe Ilie Poenaru, fostul tehnician de la Voluntari.

Acesta a plecat de la clubul ilfovean, a fost înlocuit cu Nicolae Dică, demis și el după doar șapte etape. Poenaru va semna miercuri, 13 martie, cu Concordia Chiajna, precizează sursa citată.

Obiectivul lui Poenaru la Concordia Chiajna va fi salvarea de la retrogradare. „Vulturii verzi” au înscris un singur gol în 2024 și au primit 6 în 3 meciuri.

Cel mai probabil, Poenaru va debuta pe banca Concordiei în ultima etapă a sezonului regulat, la un meci în deplasare cu Unirea Dej. Chiajna este pe locul 14 în Liga 2, cu 22 de puncte după 18 etape.

Ilie Poenaru așteaptă să obțină licența Pro

În acte, Poenaru a fost antrenor secund la FC Voluntari, „principal” fiind Marin Dună. Ilie susține că va scăpa, în sfârșit, de această problemă la finalul anului, când va obține licența Pro.

„Acum sunt la școală, chiar ieri am terminat un modul. O să iau și licența și nu o să mai fie nicio problemă. Încă nu s-a stabilit clar perioada, dar cred că la sfârșitul anului voi încheia”.

Când revine Poenaru pe bancă?Când vrea Dumnezeu. Eu sunt deschis, aștept oferte, nu-mi place să stau prea mult acasă”, spunea Ilie Poenaru la GSP LIVE, imediat după plecarea de la Voluntari.

VIDEO. GSP LIVE » Costin Curelea, despre lupta pentru evitarea retrogradării: „Dacă mai vedem meciuri ca ăsta, înnebunim toți!”

Citește și alte știri:

Basarab Panduru, discurs fără menajamente față de Elias Charalambous: „E antrenorul sau psihologul echipei?”
FCSB
Basarab Panduru, discurs fără menajamente față de Elias Charalambous: „E antrenorul sau psihologul echipei?”
„Pițurcă e foarte supărat!” » Fostul selecționer, gata să se delimiteze de CSA Steaua
CSA STEAUA
„Pițurcă e foarte supărat!” » Fostul selecționer, gata să se delimiteze de CSA Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  12 Martie 2024, 19:26

În sfârșit ajunge unde-i e locul.

emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  12 Martie 2024, 17:51

Cam asta ti=e nivelul, Ilie...liga a doua la retrogradare. Iar tu mai Linckar...poti incerca la liga a 3-a..poate ai ceva bafta pe acolo. Nu e rusinos sa muncesti in liga a 3-a...uite la fostul jucator de nationala...Selymes...antreneaza bine mersi la Miroslava de vreo 3-4 ani...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează