FOTBAL  »  LIGA 2  »  INSOLVENȚĂ

În 2015 se bătea la titlu, acum își vinde până și pagina de facebook! » Situație disperată pentru un club românesc

Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor
Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 10:41

ASA Târgu Mureș a trecut înapoi de la faliment la insolvență, nu se știe pentru câtă vreme. Se vinde tot ce se poate, inclusiv pagina oficială de internet sau de facebook.

Faliment, insolvență, viitor negru, se vinde și adresa de mail! Vicecampioana 2015 trăiește, încă, dar e conectată la aparate.

Tribunalul Specializat Mureş a anunţat că ASA Târgu Mureş a intrat în faliment în urmă cu câteva săptămâni, după ce echipa retrogradase la finalul sezonului trecut și se afla în insolvență, pentru ca apoi echipa să continue să joace, după ce se anunțase decesul clubului.

Mai mult, formația condusă de Marius Popescu a învins în ultimele etape, pe Olimpia Satu Mare și pe UTA, ajungând pe locul 5 în liga a doua.

Clubul a cerut prin ordonanță președințială să anuleze starea de faliment și a obținut dreptul la apel pe lângă suspendarea deciziei Tribunalului, reintrând în starea de insolvență.

Nu se știe când se va judeca apelul, dar dacă judecătorii îl resping se va ajunge iar la faliment. Până atunci, firma privată care deține pagina site-ului, canalul de YouTube, paginile de Facebook și de Instagram, toate oficiale, le-a scos la vânzare pe internet. Doritorii pot afla detalii despre preț în mesaj privat pe Facebook. 

4.500.000 € este suma aproximativă a datoriilor clubului din Mureș pentru care a intrat în insolvență

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează