FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCU CRAIOVA

Începe procesul! Ce decizie a luat Adrian Mititelu pentru a recupera prejudiciului în urma dezafilierii Universităţii

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 20 iulie 2017 09:00

Adrian Mititelu a iniţiat o nouă acţiune în instanţă, pentru recuperarea prejudiciului în urma dezafilierii Universităţii.

Adrian Mititelu se pregăteşte de un nou "război" în instanţă. De această dată în civil, pentru recuperarea prejudiciului în urma dezafilierii Universităţii Craiova. În penal, Curtea de Apel i-a găsit nevinovaţi pe Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, dar şi FRF şi LPF, la acuzaţia de abuz în serviciu.

Acum sunt chemate la Tribunal nu doar părţile acuzate în precedentul proces, ci şi multe alte nume, precum Răzvan Burleanu şi noul Comitet Executiv FRF, Olguţa Vasilescu, Adrian Andrici şi Mihai Rotaru, Pavel Badea, Clubul Sportiv Universitatea din Craiova, Primăria Craiova, dar şi statul român, prin ANAF.

"Aici nu e vorba doar despre prejudiciu, ci despre toate persoanele şi forurile care au colaborat la înfiinţarea, afilierea şi promovarea celor de la CSU Craiova. Toate acestea au provocat acel prejudiciu", au explicat apropiaţi ai clubului grupării dezafiliate.

"Dacă în penal au scăpat pe Ordonanţa CCR, cu abuzul în serviciu, acum nu mai au nicio şansă, pe prejudiciu"
Adrian Mititelu

256.000.000 €a fost prejudiciul stabilit de Tribunalul Bucureşti, pentru dezafiliata Universitatea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
831959706877275
Cristian Baltaru  •  20 Iulie 2017, 17:32

Mititelu bate câmpii ca de obicei,m-am săturat să-l aud pe acest nesimțit tot spunând că va repune echipa pe picioare,credibilitatea sa în fața suporterilor este egală cu zero.

198939213804366
Adrian Addryano  •  20 Iulie 2017, 14:05

Si in ceasul al 12-lea daca se va face DREPTATE va fi bine pentru ca ABUZURILE si ILEGALITATILE au inceput cu cativa ani inainte de dezafilierea ILEGALA!!!!!!!!Imi aduc aminte de meciul cu Dinamo din 2008 din deplasare,STIINTA conduce cu 3-0 dupa care mafia corupta din arbitrajul romanesc il elimina eronat pe D.Stoica si se termina 4-4!!!!!!!!Imi aduc aminte de un meci in care ii rupe piciorul lui Florin Costea iar acel arbitru nesimtit in loc sa dea penalty si eliminarea portarului da aut de poarta!!!!!!!!!!Cu CFR Cluj in Cupa,Florin marcheaza un gol regulamentar dar mafia il anuleaza eronat iar la faza urmatoare Dubarbier marcheaza din offside pt.CFR!!!!!!!!!!In 2008 in ultima etapa din tur in deplasarea de la Vaslui,STIINTA conduce cu 1-0 dar Vaslui marcheaza din offside in ultimul minut si STIINTA cade de pe locul trei pe locul sase din cauza acelui asistent nesimtit si ***!!!!!!!!!!STIINTA nu mai putea progresa in mediul ala ***,jucatorii erau tineri,talentati iar munca lor era furata de *** de la CCA!!!!!!!!!!Nationala de tineret avea 7 jucatori de la Universitatea Craiova,o nationala care era foarte bine cotata in momentul ala si juca meciuri de baraj cu Anglia si cu alte echipe puternice!!!!!!!!!!Planul distrugerii Universitatii Craiova incepuse iar rezultatele se vedeau pe teren unde STIINTA era haituita de mafie dar si in birourile unor nemernici care ascundeau coruptia sub pres!!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gogu2005
gogu2005  •  20 Iulie 2017, 13:49
Postat de martinpen pe 20 Iulie 2017, 11:02

Poate nu esti informat, Mitielu a castigat toate procesele preliminare, toate deciziile a 3 instante diferite au fost in favoarea lui. Doar decizia finala a fost impotriva, ceea ce dovedeste ***. Indiferent daca ai dreptate sau nu, decizia este dupa cum se doreste de catre cei care conduc Juridicul.

poate nu esti informat, dar rezultatul de la pauza nu conteaza la final.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează