FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEZVĂLUIRI

Inginerie financiară de proporții la un club din România » Patronul "a uitat" să dea terenuri de 4,1 milioane de euro!

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2015 01:00

Controversatul om de afaceri Ioan Neculaie a "vîndut" clubului FC Brașov două terenuri intravilane, a încasat 4,1 milioane de euro, dar "a uitat" să le mai și dea!

Administratorul judiciar Alexandru Cosmin Gheorghe a descoperit “ingineria” din actele contabile și, în numele “Steagului”, l-a acționat în instanță pe finanțator, pentru recuperarea celor două suprafețe, de 51.995 de metri pătrați.

Detaliile "afacerii" de milioane de euro pot fi citite în ediția tipărită și în cea digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

✓10 lucruri mai puțin știute despre Aurelia Brădeanu » Secretele interului stînga al României
✓Ce ofertă a refuzat Regele! Rușii de la Rubin Kazan i-au pus pe masă o avere lui Hagi pentru a-l lua antrenor
✓Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!
✓Interviu cu reputatul jurnalist Erik Bielderman de la L'Equipe, care face o radiografie a grupei de calificare: "Nu exista un moment mai favorabil pentru România să întîlnească Franța!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
mantaur
mantaur  •  18 Decembrie 2015, 13:24
Postat de nebraska pe 18 Decembrie 2015, 06:03

De ce nu banati ***?

Taicule, să plece românii afară, că prima oară ne iau celovecii pe noi, e la oha că scutul încă nu e activat, doară amerlocii nu sunt tâmpiți să zică ”it works!”, paniemaieși ?

xnread
xnread  •  18 Decembrie 2015, 12:16
Postat de bvd_magheru pe 18 Decembrie 2015, 01:10

Ioan Neculaie e un smecheras din Transivania la fel ca Bica are tot brasoveanca era . Ea i-a salvat pe evzionistii si mafiotii romani prin codul juridic pe care l-a pastorit . Un cod care dupa juma de pedeapsa si 2 carti scrise de nu stiu ce scriitor nerealizat in viata . In plus s-a multumit si sa incaseze niste graunte aruncate pe sub masa de bagatasi .

Buna ziua.Autorul disensiunii (dl Niculae) nu provine din Ardeal.Originile dansului se regasesc in satul Buturugeni, judetul Giurgiu deci e un valah/muntean get-beget:)

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  18 Decembrie 2015, 10:01

Inginerie financiară!!!!Asta e titlul mai pompos pt. GĂINĂRIE DE DOI BANI??? Copos a fost dat afară din UTC pt.*** d'astea

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează