FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROMOVARE IMPOSIBILĂ

Interzis la promovare! Un club de tradiție joacă degeaba în noul sezon din Liga a 2-a

FOTO: UTA Media Design
FOTO: UTA Media Design

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2018 16:53

Divizionara secundă FC Argeș nu are dreptul să promoveze nici la finalul sezonului care urmează, deoarece echipa aparține de primărie.

Legea Sportului interzice promovarea unui club sportiv de drept public în prima ligă a României! FC Argeș trebuia să-și schimbe forma juridică în pauza de vară, în perioada 1-30 iunie.

  • Art.42, alin. 1, coroborat cu Art.31, alin. 1 din Legea nr.69/2000 sunt pasajele din Legea Sportului care interzic în mod clar promovarea în Liga 1 a unor echipe de drept public

Pentru ca argeșenii să poată promova, ei trebuie să se afilieze la LPF și să devină un club de drept privat, nu public, așa cum este în momentul de față. 

Suntem însă deja în luna iulie și piteștenii au rămas în continuare o echipă ce aparține primăriei și este finanțată de această instituție: "În momentul în care am venit la Pitești, am spus că vreau să formez o echipă competitivă și să rămână ceva în urma mea. Acesta este un obiectiv personal. În campionat o să încercăm să obținem cele mai bune rezultate posibile", a declarat antrenorul Emil Săndoi.

Vezi și: Sezonul de liga a doua începe tare, cu Farul - ACS Poli! AICI ai programul integral

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
sexilian
sexilian  •  23 Iulie 2018, 22:14
Postat de sexilian pe 23 Iulie 2018, 22:11

orase care au fost LEAGANE ale fotbalului joca in ligi inferioare,acum e timpul SATELIILOR,al cui satelit o fi CALARASI,ca a faramat TRLA MICA.............

SCUZE MARELE NIMIC ,putina omeniei mici,brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........

sexilian
sexilian  •  23 Iulie 2018, 22:11

orase care au fost LEAGANE ale fotbalului joca in ligi inferioare,acum e timpul SATELIILOR,al cui satelit o fi CALARASI,ca a faramat TRLA MICA.............

1599965160143561
Leul Singuratic  •  23 Iulie 2018, 18:09

bine ca au avut drept de promovare astia de la mogosoaia csu ....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează