FOTBAL  »  LIGA 2  »  GHENCEA

VIDEO + FOTO Interzis pentru FCSB, deschis pentru pariuri! Cine a închiriat stadionul din Ghencea de la MApN

Peszko și Dudek, primii 2 din stânga, pe arena din Ghencea la evenimentul Superbet / FOTO: Instagram
Peszko și Dudek, primii 2 din stânga, pe arena din Ghencea la evenimentul Superbet / FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2022 21:37 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2022 21:40

Marți, arena din Ghencea a fost gazda unui eveniment de promovare al casei de pariuri Superbet, sponsorul principal al Ligii 1.

CSA Steaua a fost interzisă în Ghencea timp de 4 partide, din cauza incidentelor violente de la derby-ul cu Dinamo. Stadionul construit din bani publici încă nu a fost închiriat altor echipe de fotbal, în ciuda numeroaselor cereri făcute de FCSB, dar a găzduit un eveniment de aproape 14 ore al unei case de pariuri. 

Surprinzător, nu a fost vorba despre Get’s Bet, sponsorul care apare pe tricoul de joc al „militarilor”. 

Ghencea, deschisă pentru promovarea unui case de pariuri

Marți, Superbet a închiriat stadionul pentru un eveniment de promovare la care au participat ambasadori din mai multe țări. Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu sau Gică Craioveanu, foștii internaționali „tricolori” care reprezintă imaginea agenției în România, s-au întreținut ore bune cu Jerzy Dudek și Slawomir Peszko, omologii lor din Polonia. 

+1 FOTO

Desfășurarea de forțe a fost una impresionantă. Mai multe drone au zburat deasupra stadionului și zeci de persoane au participat la filmarea noului spot publicitar al agenției. Accesul a fost permis în toate zonele stadionului, după cum se poate observa în imaginile postate de protagoniști pe rețelele de socializare.

Accesul FCSB în Ghencea, refuzat

FCSB își dorește în continuare să joace pe arena din Ghencea. Până acum n-a făcut-o fiindcă proprietarul, Ministerul Apărării, a găsit de fiecare dată argumente pentru a nu da curs favorabil cererilor vicecampioanei României.

Media mare de spectatori din ultimele luni a redeschis discuția cu privire la închirierea arenei cu peste 30.000 de locuri, în dauna celei de la Arcul de Triumf. 

Am dat ordin să se facă oficial cerere ca să jucam în Ghencea după ce am aflat de decizia primită de cei de la CSA , cred că s-a și facut. O să îl sun pe Vali Argăseală să verific. Stadionul ăla trebuie să și producă bani. Ați văzut și voi ce amendă au primit cei de la CSA, nu? Păi, de unde bani să o plătească?

Vreau ca cei de acolo să se trezească și să ne lase să ne întoarcem în Ghencea. Iar eu vă dau scris că vom juca cu casa închisă. Voi vă dați seama ce o să fie în Ghencea la un meci al nostru cu Rapid? Hai să facem un pariu! Vreau să jucam în Ghencea, iar cel mai tare îmi doresc să jucam în Ghencea macar meciul cu Rapid
- Gigi Becali, finanțator FCSB

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Un titular al naționalei, așteptat de Hagi în conducerea Farului: „Când se retrage trebuie să vină lângă noi!”

VIDEO Dan Petrescu susține că ultimul transfer de la CFR Cluj s-a făcut peste capul lui: „Cred că nu înțelegeți ce vă spun!? Altă întrebare!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
adriann_
adriann_  •  01 Octombrie 2022, 11:12
Postat de paolo11 pe 01 Octombrie 2022, 06:21

Ai aceleași texte de câtva timp, mai variază și tu.

S-AU SCHIMBAT FAPTELE CUMVA? :))

gepeto
gepeto  •  01 Octombrie 2022, 10:34

Mai lasari retorica asta comunista " construit din bani publici". Si casa poporului e din bani publici. Facem evenimente acolo? Canta tzanca uraganu? La opera nu a fost lasat jador sa cante desi "inchiriase" . Nu orice construit cu bani publici trebuie dat oricui. Asa, hai sa mergem la magurele sa ne jucam cu laserul ca e din bani publici

cpt.ahab
cpt.ahab  •  01 Octombrie 2022, 09:32

România e o țară de nebuni. Normalitatea a dispărut de multă vreme din zona asta, nu te mai miră nimic. Iar chintesența prostiei e la stat.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează