FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO Fanii dinamoviștii îl taxează dur pe Andone și transmit un mesaj clar gloriilor neimplicate: „Ne-ați arătat că sunteți incompetenți managerial, habar nu aveți cum funcționează lucrurile”

Fanii dinamoviștii îl taxează dur pe Andone și transmit un mesaj clar gloriilor neimplicate: „Ne-ați arătat că sunteți incompetenți managerial, habar nu aveți cum funcționează lucrurile”
Fanii dinamoviștii îl taxează dur pe Andone și transmit un mesaj clar gloriilor neimplicate: „Ne-ați arătat că sunteți incompetenți managerial, habar nu aveți cum funcționează lucrurile”

Articol de - Publicat marti, 14 martie 2023 14:22 / Actualizat marti, 14 martie 2023 14:36

 Suporterii dinamoviști i-au dat replica lui Ioan Andone, legenda lui Dinamo care i-a criticat pe noii conducători ai clubului din „Ștefan cel Mare”.

O voce reprezentativă a fanilor dinamoviști, Ionuț Zainea, realizatorul emisiunii Matinal Radio Dinamo 1948, a comentat azi posibilitatea ca gloriile „câinilor” să se implice administrativ la club.

„Oamenii de fotbal s-au obișnuit să aibă casta lor, doar ei să fie importanți, băgați în seamă, să li se ofere posturi de conducere, chiar dacă foarte mulți dintre ei - nu vorbesc aici de nea Ando - n-au arătat nimic după ce au terminat cariera sportivă. 

Dinamo - Gloria Buzău, mutat după schimbarea programului din Liga 1 » Când se joacă duelul din play-off-ul Ligii 2
DINAMO - GLORIA BUZĂU
Dinamo - Gloria Buzău, mutat după schimbarea programului din Liga 1 » Când se joacă duelul din play-off-ul Ligii 2

Trebuie să se dezobișnuiască, pentru că trăim într-o societate în care principalul atu pe care l-ar avea cineva este meritocrația, calificarea pe un anumit post, nu faptul că acum 10-20 de ani a dat cu șutul în minge sau a antrenat. 

Există posturi pe latura sportivă, unde se presupune că se pricep oamenii care au activat o viață în fotbal, dar când vorbim despre latura administrativă lucrurile stau diferit. Consideră că Dinamo le este datoare pentru că, la un moment dat, ei au jucat fotbal la un anumit nivel la Dinamo. 

Nu, n-ați venit la Dinamo din dragoste pentru Dinamo și clubul nu trebuie să vă fie recunoscător. Dacă vorbim de cei care au venit la Dinamo în perioada comunistă, au făcut-o pentru că Dinamo oferea avantaje pe care nu le găseai decât la Dinamo și la Steaua, unde aveai expunere, pentru asta ai venit, altfel nu veneai. 

Dinamo v-a transformat din jucători de fotbal în fotbaliști, ați avut expunere, ați fost în centrul atenției, ați prins echipa națională, ați avut foarte multe avantaje pe plan intern, v-ați transferat mai ușor în străinătate. 

Vă dau exemplul Gabor, care a ales să rămână la Corvinul, nu a putut prinde contract afară și s-a pierdut în uitare. Eu cred că gloriile ar trebui să-i fie recunoscătoare unui club ca Dinamo și să ajute Dinamo. Au ales să nu facă acest lucru”, a spus Zainea.

„Ați arătat că sunteți incompetenți din punct de vedere managerial”

Membrul DDB a criticat și indicațiile lui Ioan Andone legate de un restart al lui Dinamo în Liga 4, care ar fi infinit mai dificil decât situația actuală. În fapt, nu ar rezolva nimic, pentru că acel club ar prelua toate datoriile existente, plus dobânzi, și ar trece ani de zile până ar putea ajunge din nou în prim-planul fotbalului românesc.

„Să nu uităm că Ioan Andone ne îndemna acum câteva luni și ne spunea că ar fi mai bine ca Dinamo s-o ia din Liga 4. Un om total în necunoștință de cauză a regulamentelor internaționale și asupra efectelor unei asemenea decizii. 

+14 FOTO

E ușor să apari la TV și să spui ceva ce putea însemna desființarea clubului care i-a făcut oameni, un dezastru pentru toată familia Dinamo. Din păcate, și alții au propagat această idee și au preferat să stea deoparte când noi ne-am luptat din toate puterile să ținem acest club în viață, pe care dânșii pretind că-l iubesc. 

Noi nu considerăm că Dinamo ne este datoare, indiferent de eforturile extraordinare pe care le-am făcut. Suntem recunoscători că Dinamo e în viață, dar nu trebuie să ne fie nouă recunoscătoare Dinamo. Nu pretindem nimic de la Dinamo, m-aș bucura ca nici fostele glorii să nu îndrăznească să pretindă ceva de la Dinamo. 

Cât au lucrat aici au fost adulate, iubite, plătite foarte bine. Foarte, foarte puțini au ales să rămână alături de noi, alții să ne dea sfaturi care nu aveau nicio legătură cu logica lucrurilor, nu să lupte alături de noi. 

V-ați dovedit lipsa de interes, detașarea față de Dinamo. Spunându-ne să o luăm din Liga 4 ne-ați arătat că sunteți incompetenți din punct de vedere managerial și habar nu aveți cum funcționează lucrurile. 

Tot respectul pentru cum ați dat cu șutul în minge și cum v-ați făcut meseria de fotbalist și antrenor. Dar atunci când a fost greu, i-ați lăsat pe alții să lupte în locul vostru. 

Toată dragostea pentru cei care au rămas alături de noi, toți ceilalți sunt doar mari fotbaliști ai lui Dinamo, locul lor rămâne în istorie”, mai spus Ionuț Zainea.

Aici este problema, domnilor foști uriași jucători de fotbal ai clubului nostru iubit: dumneavoastră NU AȚI DORIT să veniți în ajutorul nostru! Iar scuzele invocate sunt insuficient justificate... 

V-am iubit, v-am respectat, o voi face în continuare, însă nu v-aș fi putut ierta vreodată în situația nefericită în care clubul nostru ar fi dispărut, iar dumneavoastră ați fi asistat impasibili la suferința mea și a celorlalți suporteri care nu au cedat și nu au renunțat. Să ne revedem cu bine domnilor, în tribune, urmărind Dinamo București, plătind bilet și/sau abonament pentru plăcerea asta vinovată, nu așteptând invitații din partea clubului. 

[...] Unde erau legendele noastre duminică, în jurul prânzului, când câinii au umplut tribunele stadionului Arcul de Triumf, realizând un sold out în mai puțin de 24 de ore, iar Dinamo București își juca ultima șansă pentru accederea în play-off-ul ligii secunde? 

Dragoș Stochiță, colaborator Radio Dinamo, paragrafe dintr-un articol postat pe site

Un nou afacerist anunță că vrea să bage bani la Dinamo: „Am discutat cu Andrei Nicolescu” » În trecut a vrut să cumpere clubul de la Negoiță
DINAMO
Un nou afacerist anunță că vrea să bage bani la Dinamo: „Am discutat cu Andrei Nicolescu” » În trecut a vrut să cumpere clubul de la Negoiță

Ioan Andone dă de pământ cu noii conducători de la Dinamo: „Să gândească înainte de a vorbi”

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu l-au deranjat pe Andone după prima conferință de presă din postura de investitori la Dinamo. „Gloriile sunt bine-venite alături de noi, dar nu știu dacă experiența pe care o au mulți dintre ei este cea pe care ne-o dorim noi. 

Nu spunem nu, evident că mai sunt și excepții, dar în planul nostru, astăzi, nu intră în atenția noastră să colaborăm cu foști sportivi pe poziții de management”, a spus Eugen Voicu la prezentarea oficială.

„A fost o declarație de prost gust, care deranjează. Nu contează la ce s-au referit, trebuiau să se gândească înainte de a vorbi. Noi am facut Dinamo, noi, cei care ne-am rupt picioarele acolo, care am transpirat. M-a deranjat enorm, nu că aș vrea eu sa vin la Dinamo, că dacă voiam sa vin plăteam eu ăștia 500.000 de euro. 

Nu e o mare sumă ce au dat ei. Foștii jucători ai lui Dinamo vor binele echipei mai mult decat ei. Ionuț Lupescu trebuie să ia acceptul lui Iacob? Păi, a ajuns așa Ionuț Lupescu? Păi Ionuț Lupescu este cel mai avizat om din administrație fotbalului românesc. E cel mai pregătit om, a lucrat la UEFA. 

Nea Mircea Lucescu nu e bun să vină la Dinamo? Păi îi bagă în buzunar pe toți, și la bani, și la știință, și la administrație, și la ce vrei tu. Păi, nea Mircea nu e fost jucător al lui Dinamo? 

Cum poți tu să afirmi așa ceva? Normal că deranjează! Nea Mircea e de 10 ori mai bun decât Voicu și Nicolescu la un loc”, a spus Ioan Andone, conform sport.ro.

VIDEO Conferință de presă a noilor acționari de la Dinamo: Planurile pe termen scurt și lung, obligații financiare, obiective

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo vrea pe Arena Națională » Ce planuri au șefii clubului pentru play-off

Ce l-a deranjat pe noul președinte al lui Dinamo în meciul cu Poli Timișoara: „Eu mă gândeam că ar fi trebuit să câștigăm” + Anunț despre interdicția la transferuri

Programul României la Euro 2024 » Când și cu cine jucăm în grupe + pe cine putem înfrunta în „optimi”

Ce a observat germanul Bernd Storck pe ruta București - Sfântu Gheorghe: „Aveți o grămadă de...”


Comentarii (31)
istet10
istet10  •  20 Martie 2023, 13:28
Postat de Parintele.avacum.din.pipera pe 19 Martie 2023, 23:44

Băi prostalaule dacă îți răspund o data nu înseamnă că am timp sa discut cu un incult că ține. Tu nu poți să faci dialog pentru că ești atât de prost încât nu poți decât să jignești *** la fiecare dialog. Ești prost care freci menta zilnic pe GSP.ro, aberand *** la fiecare postare. Repet daca nu ești moderat de GSP și ți se permit toate mizeriile pe care le scrii înseamnă că și cei din redacție sunt tot steliști prostălăi și ticăloși că ține! ' ***' *** gigistă!

Prostalaule! In B cu cei ca tine!

Parintele.avacum.din.pipera
Parintele.avacum.din.pipera  •  19 Martie 2023, 23:44
Postat de istet10 pe 18 Martie 2023, 19:03

Ba, tu mirosi a prostie dinamovista. Faci parte dintre prostalaii care au cotizata ca Dinomo sa pice in B? Prostanacule!

Băi prostalaule dacă îți răspund o data nu înseamnă că am timp sa discut cu un incult că ține. Tu nu poți să faci dialog pentru că ești atât de prost încât nu poți decât să jignești *** la fiecare dialog. Ești prost care freci menta zilnic pe GSP.ro, aberand *** la fiecare postare. Repet daca nu ești moderat de GSP și ți se permit toate mizeriile pe care le scrii înseamnă că și cei din redacție sunt tot steliști prostălăi și ticăloși că ține! ' ***' *** gigistă!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  18 Martie 2023, 19:05
Postat de Parintele.avacum.din.pipera pe 18 Martie 2023, 13:30

La GSP.ro ori sunteți steliști de cea mai joasa speță ori ticăloși la infinit! Nu știu cum puteți lăsa nemoderate aberațiile jignitoare ale prostalaului istet10 care și-a disimulat adevăratul Id adică - Prostălău(infinit).

Stelistii sunt de cea mai joasa spoit? Ba prostuel, Steaua este echipa romaneasca care a castigat un trofeu european. Voi nu ati mirosit vestiarul unei astfel de finale.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează