FOTBAL  »  LIGA 2  »  MITĂ

EXCLUSIV Reacție vehementă, după tentativa de mituire din Liga 2: „Las-o dracu', să vină un derbedeu și să-ți creeze probleme?”

Ion Goergescu, primarul din Mioveni, a reacționat vehement la auzul veștii că un oficial al Petrolului a încercat să corupă arbitrul partidei CS Mioveni - Aerostar Bacău.
Ion Goergescu, primarul din Mioveni, a reacționat vehement la auzul veștii că un oficial al Petrolului a încercat să corupă arbitrul partidei CS Mioveni - Aerostar Bacău.

Articol de - Publicat sambata, 27 martie 2021 20:41 / Actualizat duminica, 28 martie 2021 01:39

Ion Georgescu, primarul din Mioveni, a reacționat vehement la auzul veștii că un oficial al Petrolului a încercat să corupă arbitrul partidei CS Mioveni - Aerostar Bacău. 

„Foarte bine! Nu am auzit. Eu am spital COVID la Mioveni, am avut alte probleme. În ultima perioadă, sportul a fost a zecea activitate pentru mine. Sănătatea, școala, primăria au fost prioritățile. Nu am auzit de așa ceva. Anul trecut, noi din cauza Petrolului nu am promovat. Foarte bine! Să dea Dumnezeu... așa derbedei n-au ce căuta! 

Unele echipe, unii finanțatori pun timp, suflet cheltuială... să vină un derbedeu din ăsta și să-ți creeze probleme?! Las-o dracu', e ultima clasată (n.r - Aerostar). Chiar așa? Sper ca echipa noastră să trateze meciul cu maximă seriozitate și să nu mai facă la fel cum a făcut cu Petrolul (n.r - în ultima etapă a play-off-ului din sezonul trecut). Chiar și atunci arbitrajul ne-a încurcat, dar n-are rost să mai discutăm! Nu știu cine mă arbitrează mâine. Nu-i cunosc, nu știu. Ce pot să spun mai mult? Asemenea derbedei n-au ce căuta! Legea și organele abilitate să-și facă datoria”, a declarat Ion Georgescu, pentru GSP.ro.

Reacție vehementă, după tentativa de mituire din Liga 2: „Las-o dracu', să vină un derbedeu și să-ți creeze probleme?”
Ion Georgescu, primar Mioveni

Cum se califică Petrolul în play-off

Petrolul nu stă la mâna ei în lupta pentru play-off. Din contră, ploieștenii au cele mai mici șanse și pot prinde un loc între primele 6 cu următoarele condiții: să câștige la Cluj, meciul Rapid - Metaloglobus se termină egal, Mioveni pierde acasă, iar Csikszereda e și ea învinsă.

Cum se califică Mioveni în play-off:

CS Mioveni este într-o situație ideală. Merge în play-off dacă va câștiga meciul cu Aerostar Bacău. 

Programul ultimei etape din Liga 2: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

CALCULE Lupta pentru accesul în play-off-ul din Liga 2 e una fără precedent » Craiova, Mioveni și Csikszereda, marile favorite!

Decizie definitivă în Liga 2: un club primește 3,1 milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
deusdat
deusdat  •  27 Martie 2021, 22:18

Pa, Petrolul! O să joace primus derby cu Rapid 2 :))

859779594095355
Nick Rasu  •  27 Martie 2021, 21:17

" Eu am spital COVID la Mioveni"...e tare primarul asta rau de tot... Are spital Covid si nu mai are chef de sport

cirus11
cirus11  •  27 Martie 2021, 21:17

Nu ar trebui sa se discute de retrogradare?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close