FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ

Ionuț Badea e noul antrenor al celor de la FC Argeș! A semnat la mai puțin de 24 de ore de la plecarea lui Nicolae Dică

Articol de GSP - Publicat marti, 08 octombrie 2019 17:22

Ionuț Badea (43 de ani) a fost prezentat oficial în funcția de antrenor principal la FC Argeș.

FC Argeș s-a mișcat rapid după despărțirea de Nicolae Dică. La nici 24 de ore de la oficializarea rupturii, piteștenii l-au anunțat pe Ionuț Badea, fostul „secund” al lui Christoph Daum la naționala României. 

Ionuț Badea era liber de contract din luna septembrie a anului trecut, după despărțirea de Concordia Chiajna. Ilfovenii erau în acel moment penultimii în Liga 1, cu șapte puncte strânse în opt etape. 

Badea a antrenat de-a lungul carierei la FC Argeș, Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, U Cluj, FC Brașov, Oțelul Galați și naționala României (antrenor secund). 

După 10 etape, FC Argeș ocupă locul 6 în liga secundă, cu 16 puncte. Piteștenii pot să mai cadă un loc, dacă Petrolul își câștigă meciul restant. 

Vezi și:

TURRIS - GLORIA BUZĂU // Florin Bratu debutează la noua echipă: „Îi mulțumesc lui Erik Lincar” + Ce se întâmplă cu Cristi Bud

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  08 Octombrie 2019, 18:11

Nu stiu cine *** a avut ideia sa-l puna pe Dica antrenor. El este de nivelul lui Dumitrescu sau Panduru , adica ZERO.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dubluv
dubluv  •  08 Octombrie 2019, 17:43

cu tot respectul pentru Badea, nu prea a avut performante in ultimul timp. Cred ca Linkar sau Eduard ar fi fost variante mai sigure.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close