FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA BUCUREȘTI

De ce nu vine publicul la meciurile de acasă ale celor de la CSA Steaua. Explicația unui oficial al „militarilor”

Iulian Miu (47 de ani), oficialul celor de la Steaua București, a comentat asistența redusă a grupării din Ghencea la meciurile de pe teren propriu.
Iulian Miu (47 de ani), oficialul celor de la Steaua București, a comentat asistența redusă a grupării din Ghencea la meciurile de pe teren propriu.

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 16:24 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 16:38

Iulian Miu (47 de ani), oficialul celor de la Steaua București, a comentat asistența redusă a grupării din Ghencea la meciurile de pe teren propriu.

Fostul jucător al Stelei a spus că la partidele disputate de „militari” pe noul stadion Steaua nu vine multă lume din cauza faptului că echipa nu are drept de promovare, menționând că, dacă situația juridică a formației se va schimba, mai mulți spectatori vor asista la partidele roș-albaștrilor. 

Ilie Dumitrescu, reacție spumoasă după ce a văzut discursul hilar al antrenorului român din Arabia Saudită: „E ca Arteta! Părea convingător”
ARABIA SAUDITĂ
Ilie Dumitrescu, reacție spumoasă după ce a văzut discursul hilar al antrenorului român din Arabia Saudită: „E ca Arteta! Părea convingător”

Iulian Miu, oficial Steaua București: „Lumea nu vine la meciuri, pentru că nu avem drept de promovare”

„Lumea nu vine la meciuri, pentru că nu avem drept de promovare. Dacă se va rezolva problema cu promovarea, se va schimba atunci percepţia oamenilor de rând, care cred că vor să vină să vadă cum această echipă promovează”, a declarat Iulian Miu, potrivit Orange Sport. 

Puțin peste 900 de oameni la meciul dintre Steaua și Unirea Dej, primul din play-off-ul Ligii 2

La meciul câștigat de Steaua București în fața Unirii Dej, scor 3-0, în prima etapă din play-off-ul Ligii 2, pe Stadionul Steaua au asistat puțin peste 900 de spectatori. Capacitatea arenei din Ghencea este de 31.254 de locuri. 

+15 FOTO

Unirea Dej a avut de partea ei o micuță galerie, formată din 9 suporteri, care au luat loc în sectorul oaspeților din peluză. 

În startul reprizei secunde, fanii din Peluza Sud au afișat un mesaj: „18 ani alături de Steaua, niciun moment nu am ratat. Cocoșii, tot înainte, lângă cei care nu au trădat”. 

VIDEO. CSA Steaua - Unirea Dej. Prezență redusă în Gheneca, la primul meci din play-off-ul ligii secunde

Citește și: 

Steaua București a depus dosarul de licențiere pentru Superligă » Anunțul unui oficial al „militarilor”: „Sunt multe variante”

Ovidiu Burcă, după demonstrația de forță de la Dej: „Era important pentru viitorul nostru!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (61)
radu_83
radu_83  •  14 Aprilie 2023, 13:19

Auzi la el 60 de mii de suporteri..... Păi Miule nu ati adunat atația supoerteri in 2 ani de Liga a doua. Si lasati scuzele ca nu vin din cauza ca nu aveți rept de promovare sau ca sunt puse meciurile marti......La voi nu se adunau supoerteri nici cand jucati sambata, lkăsati vrajeala.

oscarduarte
oscarduarte  •  03 Aprilie 2023, 23:19
Postat de Catalynn_.._ pe 03 Aprilie 2023, 18:34

Principalul scop a fost sa aducă suferința in gigime! Si la câte bocete si văicăreli aud la tot pasul scopul a fost atins si chiar depășit! Respect Talpan! :-)))

Ai mâncat și tu pizza cu branza de oaie? Du-te și culcate ca ești frustrat rău ori poate trebuie sa imparti reteta cu idolul tău talpa iute.

stefdomi
stefdomi  •  03 Aprilie 2023, 22:40
Postat de Catalynn_.._ pe 03 Aprilie 2023, 21:27

FC fcsb a fost obligată sa nu mai folosească numele Steaua București in 2017 (prin sentința executorie a CAB din 21 dec 2016) , pt ca NU era Steaua București! SC FC fcsb SA (denumită FC Steaua București cu “rea voința”, fără acordul proprietarilor Stelei) este înscrisă la registrul comerțului in 19 Feb 2003 (conform documentelor prezentate in Instanța) iar primul certificat sportiv a fost emis pe 21 Feb 2003 (îl găsești pe net, prezentat de ne-a jjijji). Spun “primul” pt ca se pare ca exista o confuzie in legătura ca ce înseamnă de fapt CIS, mințile tulburi, fcsbiste, crezând ca e seria adeverinței si nu numărul dosarului (număr unic, un fel de CNP pt un club sportiv). De atunci FC fcsb a mai scos si alte adeverințe, care au in mod evident serie si data de emitere diferite, însă CISul e același, fiind același club. Și CSA a scos mai multe astfel de adeverințe, dar la fel, CISul e același din 2001 (când a fost implementata folosirea CIS). Și AFC Steaua avea CIS tot din 2001, însă in 2003, in plin campionat, a fost înlocuită cu o echipa tocmai înființata, cu CIS diferit. Acum ca tu ești fcsbist și refuzi realitatea este de înțeles, însă Instanțele judecată pe acte nu pe poveștile in care crezi tu, iar actele sunt clare și irefutabile!

Catrollyne9, degeaba te holbezi la mine că nu îmi pasă de tine, ți’odau la cesea pentru tot ce spui, pentru că nu taci, pentru că m-ataci :)) Noapte bună, somn din rimă!

Vezi toate comentariile (61)
Comentează