FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

OFICIAL Fostul portar al lui Dinamo a semnat în Liga 2: „Contract valabil până în vară”

Iustin Popescu / Sursă foto: Arhivă GSP
Iustin Popescu / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 19:16 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2023 21:49

Iustin Popescu (29 de ani) și-a încheiat iarna aceasta socotelile cu CS Mioveni și a ajuns în Liga 2, la Concordia Chiajna. Ilfovenii au anunțat astăzi transferul fostului goalkeeper de la Dinamo, pentru care a bifat 5 meciuri.

Concordia Chiajna, locul 9 în liga secundă, și-a asigurat serviciile portarului care nu a mai intrat în calculele prim-divizionarei CS Mioveni, clubul la care evoluase în ultimii doi ani.

Iustin Popescu, oficial la Concordia Chiajna

„Iustin Popescu este noul jucător al «vulturilor verzi». Conducerea Clubului Sportiv Concordia Chiajna a parafat astăzi un contract valabil până în vară cu Iustin Alin Popescu. Experimentatul goalkeeper în vârstă de 29 ani a venit la clubul nostru de la echipa CS Mioveni”, se arată în comunicatul ilfovenilor. 

Plecat de la Școala de Fotbal „Gheorghe Popescu”, Iustin Popescu a mai evoluat la Chindia Târgoviște, Fortuna Poiana Câmpina, Dinamo, Petrolul Ploiești și CS Mioveni. 

Gabi Tamaș, prima reacție după ce a semnat cu Concordia

Gabi Tamaș a oferit prima reacție după ce a semnat cu Condordia Chiajna, echipă din Liga 2.

„Am semnat cu Chiajna, în primul rând datorită prieteniei cu președintele Tănase. La Chiajna am găsit normalitate, un club la care nu există o oră întârziere la salarii. De când m-am întors în țară, nu a fost club care să fie la zi cu salariile, niciodată nu am luat banii lunar!

Apoi, ce bază sportivă am găsit la Chiajna, m-am crucit! Este una extraordinară, aș spune în primele cinci din țară, după baza celor de la FCSB de la Berceni, Farul, FCU Craiova și Universitatea Craiova. Totul e la superlativ. Toate acestea m-au convins să semnez cu Chiajna”, a declarat Gabi Tamaș, potrivit Liga2.ro.

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO CFR Cluj s-a încurcat de o divizionară secundă în primul amical al iernii » Ce echipe a folosit Petrescu + Gafă mare a lui Scuffet

Gigi Becali jubilează! FCSB e cu un pas mai aproape de revenirea în Ghencea » Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea legii!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  12 Ianuarie 2023, 09:54

sper ca chiajna sa nu promoveze!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează