FOTBAL  »  LIGA 2  »  METALOGLOBUS - RAPID

Jucătorul-„minune dumnezeiască” al lui Pancu pus la zid de Florin Motroc: „Eu mi-aș fi dat palme în oglindă, dacă evoluam ca el cu Metaloglobus”

Articol de GSP - Publicat marti, 01 octombrie 2019 14:30

Facundo Piriz (29 de ani), jucătorul ridicat în slăvi la prezentare de antrenorul Daniel Pancu, a primit primele critici în urma debutului în tricoul Rapidului. Giuleștenii au remizat pe terenul lui Metaloglobus, scor 0-0, în Liga 2. 

Florin Motroc (52 de ani), ultima dată la Al-jabalain și fost jucător emblematic la Rapid, critică evoluția mijlocașului uruguayan din meciul cu Metaloglobus. 

„Am jucat și eu mijlocaș și m-am uitat atent la acel fotbalist lăudat de Pancu. Nu a greșit, e adevărat, dar e umflat cu pompa. Păi nu a tras niciun șut spre poartă. 

Nici unul. Eu, când eram mijlocaș, dacă se termina un meci și nu trăgeam vreun șut spre poarta adversă mă duceam în fața oglinzii și-mi trăgeam palme. Îmi era rușine să mă întorc in vestiar la primul antrenament după meci. Mă aștept la mai mult de la el, dacă iau în seamă laudele lui Pancu”, a declarat Motroc la Radio Sport 1. 

„E o minune dumnezeiască venirea lui”

Pancu l-a lăudat la prezentare pe Piriz: „Având în vedere nivelul de la care vine Facundo, putem spune că este o minune dumnezeiască. Un jucător de talia lui să joace în Liga 2 din România... Este mult prea valoros. Probabil că va fi timp de încă 100 de ani cel mai valoros jucător care a jucat în Liga 2.  

Nu a fost greu să-l convingem. E meritul lui Florin Manea. Nici nu visam să avem așa ceva. A venit pentru istorie, pentru suporteri și tradiție. La noi, atmosfera e ca-n America de Sud. Sper să promovăm împreună”.

Citește și:

METALOGLOBUS - RAPID 0-0 // Fanii sunt din nou pe jar! 15 reacții nemiloase pe Facebook: „Petarde de jucători, pseudo-antrenor și manageri bișnițari. Să vă fie rușine!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
521133284705333
Nea Vasile  •  02 Octombrie 2019, 11:54

La cat de petarda e pancu , la fel de petarda si jucatorul...

1621544878110915
Ionel Alecu  •  01 Octombrie 2019, 17:05

Motroc vorbeste , nu prea stie sa le mestesugeasca , dar balbaie ceva pe ici , pe colo ,problema este ca jucator a fost lingura de lemn iar ca antrenor nu am auzit de el nici macar la echipe din lumea a patra ...asa ca poate il cheama aia de la Ferma , ca nu poate avea comentarii pe aici .

ironicc
ironicc  •  01 Octombrie 2019, 16:54

banuiesc ca ati cautat mult pe unul care sa strice iar atmosfera la Rapid , nu? Ati incercat cu Herea ( nu a mers) cu antrenor Lucescu (iar OHA) ..iar acum ...poate poate ... vai de noi ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează