FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV „Ai venit la adevărata Steaua?” » Cum a răspuns ex-dinamovistul transferat marți de echipa lui Oprița

Laurențiu Corbu, în tricoul CSA Steaua
Laurențiu Corbu, în tricoul CSA Steaua

Articol de - Publicat miercuri, 06 iulie 2022 11:32 / Actualizat miercuri, 06 iulie 2022 11:48

CSA Steaua a făcut marți 3 transferuri, printre jucătorii prezentați de conducerea clubului numărându-se și Laurențiu Corbu, fotbalist cu 55 de meciuri în tricoul lui Dinamo.

Fundașul lateral de 28 de ani, care poate evolua în ambele benzi, a încheiat sezonul precedent la Chindia Târgoviște, a devenit liber de contract, a semnat cu cei din Ghencea și are planuri mari. 

Speră să ajungă cât mai curând în Liga 1 cu CSA Steaua, însă pentru aceasta este nevoie și de o schimbare în statutul grupării, din club de drept public în club de drept privat, de acceptul forurilor interne și internaționale.

Baza sportivă inaugurată în 2020 de Firea a ajuns un DEZASTRU! Imagini deplorabile din Sectorul 3
REPORTAJ GSP
Baza sportivă inaugurată în 2020 de Firea a ajuns un DEZASTRU! Imagini deplorabile din Sectorul 3

Laurențiu Corbu: „Ghencea e Ghencea”

„Sincer, am ceva emoții, este un stadion foarte frumos, cu suporteri mulți la fiecare meci. Ghencea este Ghencea! 

Îmi doresc ca suporterii să mă primească bine, chiar dacă am fost la Dinamo. Sunt jucător profesionist, îmi doresc să promovăm, să ne îndeplinim obiectivul. Vreau să fiu sănătos ca să ajut echipa să îndeplinească obiectivul. 

Despre Dinamo, cu tot respectul, nu vreau să vorbesc", a declarat fotbalistul pentru GSP.ro.

Chestionat dacă joacă sau nu la „adevărata Steaua”, Laurențiu a reacționat, cu tâlc: „Peste tot scrie Steaua București, nu?!”.

55de meciuri, 1 gol și un assist a reușit Corbu pentru Dinamo

42de meciuri a adunat Laurențiu și pentru Chindia, pentru care a jucat în perioada 2020-2022

3partide a bifat fotbalistul pentru St. Mirren (Scoția), unde a fost patru luni

Pe lângă Corbu, CSA Steaua i-a mai adus în această vară pe Ștefan Bodișteanu ,  David Dincă, Atanas Trică, Alexandru Sima, Costinel Gugu, Cristian Balgiu, Tsvetelin Chunchukov și Doru Calestru.

VIDEO Situația de la națională, în ochii lui Florentin Petre: „Avem calitate, trebuie doar susținere”

Citește și: 

Iorgulescu l-a DEMIS pe specialistul adus să verifice finanțele cluburilor: „Conducătorii din Liga 1 nu sunt de acord să fie controlați”

„Fotbaliști, evitați România!” » Scrisoare-avertisment pe piața transferurilor: Liga 1, în vârful listei rușinii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
steaua.1986
steaua.1986  •  07 Iulie 2022, 12:35
Postat de popescudzn pe 07 Iulie 2022, 06:49

:)))))) Cum ma sa promoveze CSA inaintea Spartacului, Selimbarului si Dumbravitei? Nu stii ce vorbestti :)))))

ha ha ha. si la gradinita se faceau glume mai bune. dar de ... acolo unde nu e ... nici nu ai ce sa ceri. se pare ca un nou cuvant (fcsbist) se incetateneste incet incet in argou.

popescudzn
popescudzn  •  07 Iulie 2022, 06:49
Postat de catalynn pe 06 Iulie 2022, 19:05

Toate au fost discutate și agreate, apoi au … reevaluat. Și pe undeva poate e mai bine așa, de promovat promovam sigur la anul iar anul asta in L1 eram cel mai probabil la retrogradare, deși echipa și-a depășit cu mult condiția ocupând un onorant loc 4 in L1 e alta treaba. A depins și de Dinamo, e destul de clar pt toată lumea ca “factorii de decizie” au abandonat proiectul DDB, in L1 va intra CS Dinamo iar FC Lotus SA va fi scoasă din schema pe usa din dos, însă in așa fel încât Palmaresul sa rămână întreg. Revenind la Steaua, a fost și chestie de imagine, scandalul era mare dacă se forța promovarea și sigur si peste 15 ani se găsea vreun prostalau sa reproseze, vorba aia au trecut 75 si tot mai sunt unii nătângi care sunt convinși ca Steaua a desființat Carmenul pt a ii lua locul! Legea se va modifica sigur pana când Steaua își va depune iar dosarul pt L1, e timp berechet, iar de “privatizat” și asociere cu Romtehnica pe post de paravan cum se zvonea nici nu se pune problema, ne-am întoarce in 1998 și mai bine 5 ani in B decât așa! :-)))

:)))))) Cum ma sa promoveze CSA inaintea Spartacului, Selimbarului si Dumbravitei? Nu stii ce vorbestti :)))))

alexh
alexh  •  06 Iulie 2022, 23:40
Postat de lsnow pe 06 Iulie 2022, 20:58

Viorel Paunescu sustine ca niciodata nu i-a vandut lui Gigi Becali echipa Steaua! Paunescu il face KO pe Gigi Becali cu urmatoarea afirmatie: „Eu nu am luat niciodata echipa de la Armata!”. Cu alte cuvinte, latifundiarul din Pipera este patron peste… FCSB si atat, palmaresul, culorile si sigla legendarei FC Steaua ramanand in proprietatea MApN! Fara sa intre prea mult in subiect, Viorel Paunescu a explicat care era situatia la mijlocul anilor ’90, cand s-a implicat in fotbal: „S-a constituit o asociatie non-profit, ca fotbalul sa fie profesionist. Atunci a avut loc o Adunare Generala, la care au fost 90 de membri alesi, membri fondatori, si au ales Consiliul de Administratie si un presedinte. Eu am fost ales, atunci, presedinte al C.A. al Asociatiei de Fotbal Steaua Bucuresti, care continua activitatea si tot ce tinea de fotbal. Din C.A. faceau parte, la inceput, 9 militari, dintre care unul era generalul Pigui, care era insarcinat sa pastreze, sa aiba grija de patrimoniul Armatei.

Păi dacă Păunescu nu a luat echipă de la armată, jucătorii de unde i-a luat? Au căzut din cer? I-a furat Păunescu? Cu antrenor cu tot? Și a fost președintele CA Steaua. Care stea? Steaua Mizil? De ce mai erau și militari în CA dacă nu era Steaua?

Vezi toate comentariile (41)
Comentează