FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV A terminat cu CSA Steaua pe locul 2, dar se bucură pentru promovarea lui Dinamo: „Felicitări, o muncă spartană!”

Articol de - Publicat marti, 06 iunie 2023 17:05 / Actualizat marti, 06 iunie 2023 17:23

Laurențiu Corbu, 29 de ani, și-a încheiat contractul cu CSA Steaua, a ținut să-i felicite pe cei de la Dinamo pentru promovarea în Superliga, formație cu care s-a duelat pe teren, neuitând de perioada petrecută în alb-roșu. 

Primele două ligi au pus punct oficial sezonului, s-au aflat premianții și repetenții. Dezamăgirea anului a fost trăit de către fotbaliștii celor de la CSA Steaua, care, deși s-au clasat pe loc promovabil direct, n-au avut drept de promovare din cauza formei de organizare a formației care evoluează pe stadionul din Ghencea.

Vor să joace pe Giulești în Conference League! Au făcut deja cerere oficială la UEFA
PLAN
Vor să joace pe Giulești în Conference League! Au făcut deja cerere oficială la UEFA

CSA Steaua se-nvârte în jurul cozii!

Roș-albaștrii și-au demonstrat calitățile pe teren, dar au bifat un nou play-off în eșalonul secund în care au evoluat doar pentru amorul artei sau să încurce diverse adversare. În această perioadă de mercato, echipa va trece iar prin diverse transformări, întrucât multor jucători importanți pentru CSA Steaua li se încheie contractele.

De văzut care va fi obiectivul formației, în funcție și de ceea ce se preconizează vizavi de viitorul grupării. În ediția recent încheiată, CSA a terminat pe locul secund, la 8 puncte de Poli Iași.

6puncte au adunat în plus cei de la CSA Steaua față de Dinamo la finalul play-off-ului, 3 puncte mai multe decât Oțelul, formații ce-au promovat în L1

Laurențiu Corbu: „Ne doream locul 1”

Unul dintre fotbaliștii ce se desparte de „militari” este fundașul lateral Laurențiu Corbu, 29 de ani. Jucătorul s-a afirmat la Dinamo, acolo unde a jucat în perioada 2015-2020, după ce a fost transferat de Mircea Rednic.

55de meciuri a strâns Corbu pentru dinamoviști, 1 gol și 1 assist

În vara anului trecut, după ce și-a terminat angajamentul cu Chindia, Corbu a semnat cu CSA Steaua. A adunat 19 meciuri în campionat pentru formația ce a încheiat sezonul pe locul secund în L2. Acum, devine liber de contract, este deschis oricărei opțiuni, fie Liga 1, fie Liga 2 o echipă cu un proiect clar pentru promovare.

„Mă bucur că ne-am îndeplinit obiectivul, chiar dacă într-adevăr ne doream locul 1. Îmi pare foarte rău că nu s-a rezolvat problema juridică și nu am putut promova.

Contractul meu a ajuns la final și nu voi mai continua, mă aflu în diverse discuții și cu siguranță voi face cea mai bună alergare pentru mine și familie.

Felicitări celor de la Dinamo că au depus o munca spartană și au promovat, știm situația foarte grea de la începutul sezonului, pe care au trecut-o cu bine. 

Cu siguranță un aport mare la acesta promovare o au și suporterii care au fost la fiecare meci pentru a-i susține și nu în ultimul rând domnul Burcă, alături de staff, jucători, conducere", a declarat Laurențiu Corbu pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO. Dinamo a sărbătorit în Ștefan cel Mare alături de suporteri » Cele mai importante imagini de la eveniment, suprinse de reporterii GSP.ro

Citește și alte articole despre fotbal:

Când Zlatan plânge

EXCLUSIV Liviu Ciobotariu este noul antrenor al lui Sepsi: „Joi îl prezentăm”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează