FOTBAL  »  LIGA 2  »  

LIGA 2 // Buia a marcat împotriva fostei echipe! Viitorul Pandurii Târgu Jiu țintește sus

Articol de - Publicat luni, 02 decembrie 2019 20:07

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a obținut un succes scontat în deplasarea de la Ghermănești, 5-2 cu Sportul Snagov.

Omul meciului a fost mijlocașul Darius Buia care a marcat o dublă în contul echipei sale. Jucătorul a profitat de absențele din tabăra Viitorului, Astafei sau Bădăuță, primind un rol de titular și oferind o prestație de bună calitate încununată de două goluri. 

„Facem pași spre stabilirea unei strategii clare pentru echipa noastră. Ne-am mutat la Târgu Jiu, am scăpat de drumurile obositoare, și cred că totul va fi bine. Ne confruntăm în continuare cu ceva mici probleme, în special cu terenul de antrenament, dar situația se va ameliora, și din acest punct de vedere, în retur”, a precizat antrenorul Cristian Lupuț după jocul cu Snagovul. 

Viitorul Pandurii joacă, în ultima apariție din acest an, pe teren propriu, la Târgu Jiu, cu Universitatea Cluj. 

Vezi și:

Mircea Lucescu la Rapid, o chestiune de ore! Dan Tudorache i-a setat atribuțiile lui „ll Luce”: „Pancu are nevoie de un supervizor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează