FOTBAL  »  LIGA 2  »  ETAPA 9

Liga 2, etapa #9, Gloria Buzău - Viitorul Pandurii 2-1 » Buzoienii se apropie la 2 puncte de locurile de play-off

Petrolul - U Craiova // foto: Cristi Preda
Petrolul - U Craiova // foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2020 13:00 / Actualizat miercuri, 04 noiembrie 2020 16:05

Gloria Buzău a reușit să învingă Viitorul Pandurii Tg. Jiu, scor 2-1, într-o partidă restantă din etapa #8 a Ligii 2. 

  • Meciul dintre Gloria Buzău și Viitorul Pandurii Târgu Jiu a fost amânat inițial, deoarece echipa gorjeană a fost declarată focar de Covid-19.
  • Rapid este echipa care a stat în această etapă.

Chiar dacă Viitorul Pandurii a fost cea care a deschis scorul, prin golul lui Buia, din minutul 4, Gloria Buzău s-a impus cu scorul de 2-1, golurile gazdelor fiind marcate de Ciobanu (21) și Tucaliuc (35, pen.). Cu aceste trei puncte, buzoienii urcă pe locul 8 în clasamentul eșalonului secund și sunt la două puncte de ocupanta ultimei poziții care duce în play-off, Farul Constanța.

Venind după două victorii consecutive, cu Dăești în Cupă (2-1) și cu Unirea Slobozia în campionat (3-1), Viitorul Pandurii nu a reușit să continue seria bună și rămâne pe poziția 15 în clasament, având doar 10 puncte în opt etape.

Gloria Buzău - Viitorul Pandurii 2-1

Clasament Liga 2:

Meciurile din etapa #9 

Mioveni - U Cluj 0-1

„Șepcile roșii” au câștigat duelul cu CS Mioveni și au trecut pe poziția a treia a clasamentului eșalonului secund. Singurul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Negrean în minutul 59, acesta trimițând mingea în vinclu din afara careului. Pentru clujeni, urmează derby-ul cu Rapid, o altă echipă care își dorește promovarea în acest sezon.

De cealaltă parte, CS Mioveni a suferit a doua înfrângere consecutivă, după cea cu Concordia Chiajna, din etapa trecută. Argeșenii se situează pe poziția a 11-a în clasament, ultima victorie reușită pe teren propriu fiind acum aproape un an, în partida cu Turris din play-off-ul de promovare din sezonul trecut, scor 5-2.

Turris s-a impus fără emoții în duelul cu CSM Reșița și, astfel, a trecut pe poziția a patra a clasamentului, la 5 puncte de echipa de pe primul loc, Metaloglobus. Aceștia au urcat pe prima poziție a eșalonului secund după victoria de acasă cu Csikszereda, scor 2-1.

Aerostar Bacău și Pandurii Tg. Jiu rămân ocupantele ultimei poziții a clasamentului Ligii 2 și după această etapă, ambele fiind învinse pe teren propriu. Dacă Pandurii a fost învinsă de Ripensia, după un penalty transformat în minutul 89, Aerostar a pierdut cu scorul de 2-3, în fața revelației acestui campionat, Comuna Recea.

În ultimul meci de sâmbătă, Farul a reușit victoria împoriva Concordiei Chiajna cu un gol marcat de Andrei Banyoi în minutul 89. În timpul partidei, s-a petrecut un eveniment șocant, Azdren Llullaku înjurându-l grosolan pe arbitru pentru un „galben” primit în urma unui fault. 

Duminică, Petrolul Ploiești a fost învinsă de U Craiova 1948, scor 0-1, în derby-ul etapei a noua a Ligii 2. După meci, fanii ploieștenilor i-au amenințat pe jucători și au avut discuție aprinsă cu Viorel Moldovan. Fanii ploieștenilor au protestat pe străzile orașului, fiind nemulțumiți de rezultatele obținute în ultima perioadă de Petrolul.

Petrolul Ploiești - U Craiova 1948 0-1

Turris - CSM Reșița 4-1

Poli Timișoara - CSM Slatina 1-0

Aerostar Bacău - Comuna Recea 2-3

Unirea Slobozia - Dunărea Călărași 2-2

Metaloglobus - Csikszereda 2-1

Pandurii Tg. Jiu - Ripensia Timișoara 1-2

Concordia Chiajna - Farul Constanța 1-2

Citește mai multe știri din Liga 2:

FOTO Fanii Rapidului, protest inedit după eliminarea din Cupa României: „Donez varză!”

Ilie Stan, aniversare fericită la Buzău: „A fost cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  27 Octombrie 2020, 12:17

Multumim U Cluj ...jucati din prima si totul o sa va iasa ! Reamintiti-va jocul cu Turis!

520143398153430
Pavel Radu  •  26 Octombrie 2020, 19:33

Ce cauta toata poliți rutieră din Mioveni in tribună ?

valiomanid
valiomanid  •  24 Octombrie 2020, 21:39
Postat de themachinek pe 24 Octombrie 2020, 13:22

pe clonatii de la fc r i-au amanat astia deja 2 etape. esti asa de prost ca nu ai aflat? oricum nu conteaza. clona fc r oricum se desfiinteaza ,u are cum sa termine in primele 6.

Nu pot sa cred cat esti de prost, una e sa fie amanat si alta sa fie ANULAT !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează