FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BRAȘOV

FC Brașov are un nou director tehnic: „Nu se pleacă de la zero!”

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de - Publicat joi, 16 decembrie 2021 22:11 / Actualizat joi, 16 decembrie 2021 23:00

Preşedintele lui FC Braşov, Ioan Mărginean, l-a prezentat oficial pe noul director tehnic al echipei. Adrian Szabo a trecut peste neînţelegerile din trecut și a ajuns la un acord cu formația de sub Tâmpa.

Decizii radicale în Liga 2 » O echipă a dat afară antrenorul și toți jucătorii!
ANUNȚ
Decizii radicale în Liga 2 » O echipă a dat afară antrenorul și toți jucătorii!

„Cred că toţi cei care au depus suflet, pasiune şi efort ca să se reînființeze acest club în Braşov au gândit-o pentru suporteri şi pentru cei care vor să vadă în oraş echipa locală contra echipelor din ligi superioare. 

Nimeni nu a gândit în detrimentul sau în defavoarea cuiva, toată lumea a vrut să fie bine. Este punctul de plecare, să se tragă învăţămintele şi să putem să corectăm ce este de corectat. Nu putem să spunem că se pleacă de la zero, se pleacă de la locul din clasament, se pleacă de la lotul de jucători. 

Acum prin efortul comun al tuturor, jucători, staff tehnic sau conducători trebuie să se găsească variantele şi soluţiile cele mai bune pentru a redresa ce e de redresat şi pentru a continua ce e bine făcut şi are o perspectivă ca lucrurile să meargă bine în viitor”, a declarat Adrian Szabo, în timpul conferinței de presă în care a fost prezentat.

FC Brașov are un nou director tehnic: „Nu se pleacă de la zero!”
Adrian Szabo, prezentat de președintele Ioan Mărginean

FC Brașov intră în vacanță

Totodată s-a stabilit ca vineri echipa să intre în vacanţă. Reunirea va fi pe data de 10 ianuarie, iar apoi, pe 11 şi 12 jucătorii vor face vizita medicală. Între 18 şi 28 ianuarie jucătorii FC Braşov intră în cantonament. Deocamdată nu se cunoaşte locaţia sau dacă acesta va fi făcut în ţară sau în străinătate. Detaliile vor fi puse la punct în funcţie de situaţia pandemică de la acea dată.

FC Brașov a încheiat anul 2021 pe locul 16 în liga secundă, cu 12 puncte strânse în 16 runde. Adversarele din ultimele 3 meciuri ale sezonului regulat vor fi Poli Iași, Metaloglobus și Csikszereda. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Pregătește promovarea în Moldova și Ungaria: „Avem un program interesant”

Vali Lazăr și Hamza, dați afară de la echipă: „N-au înțeles situația, sunt supărați pe antrenor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează