FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHIAJNA - CSA STEAUA 2-2

Ianis Zicu, „săgeți” către CSA Steaua și Dinamo: „Promovăm la baraj, sunt de nivelul nostru”

Ianis Zicu / Sursă foto: Arhivă GSP
Ianis Zicu / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2022 20:11 / Actualizat luni, 21 martie 2022 21:09

Ianis Zicu (38 de ani), antrenorul Concordiei Chiajna, nu și-a pierdut speranța după egalul cu CSA Steaua, 2-2. Tehnicianul încă se gândește la promovarea în Liga 1, deși echipa sa a pierdut contactul cu primele două clasate. Barajul pare să fie colacul de salvare al ilfovenilor.

  • Petrolul și Hermannstadt ocupă locurile promovabile în acest moment
  • U Cluj și CSA Steaua sunt pe pozițiile de baraj. „Militarii” nu au drept de promovare. De acest lucru ar profita Concordia Chiajna.

Chiar dacă regulamentul actual nu le permite roș-albaștrilor să promoveze, echipa lui Daniel Oprita i-a pus o piedică importantă Concordiei. Zicu și-ar dori ca CSA Steaua să abordeze la fel toate meciurile din play-off.

Chiajna - CSA Steaua, decis de un gol marcat în prelungiri! Cum arată ACUM clasamentul din play-off
PLAY-OFF, et. #1
Chiajna - CSA Steaua, decis de un gol marcat în prelungiri! Cum arată ACUM clasamentul din play-off

Ianis Zicu, antrenor Concordia Chiajna: „Sper ca CSA Steaua la fel să joace toate meciurile”

„E dureros, nu e ușor să primești gol dintr-o fază fixă în prelungiri. Asta e situația, am obținut un punct. CSA Steaua nu are drept de promovare, deci nu poate să joace barajul. Putea fi și mai rău pentru noi, puteam să nu prindem play-off-ul. Băieții au avut o atitudine bună, nu am ce să le reproșez. 

Sper ca CSA să joace toate meciurile în continuare la fel. Chiar dacă n-au șanse de promovare, trebuie să lupte la fel ca în această seară”, a declarat Ianis Zicu, la Digi Sport.

Ianis Zicu, antrenor Concordia Chiajna: „Se poate promova și de pe loc de baraj”

La șapte puncte de locul secund, ocupat în prezent de Hermannstadt, Concordia Chiajna va merge, cel mai probabil, la barajul cu cele două echipe din Liga 1, Mioveni și Dinamo în acest moment. Formații pe care Ianis Zicu e optimist că le poate învinge.

„Nu suntem în grafic. Obiectivul fixat de club era 1-2. Încercăm să prindem acest loc, dar e o diferență mare. Se poate promova și de pe loc de baraj pentru că, din punctul meu de vedere, cele două echipe din Liga 1 care vor prinde barajul sunt la același nivel cu echipele din Liga 2”, a mai spus tehnicianul „vulturilor verzi”. 

Citește și alte știri de actualitate:

FOTO Fotbaliștii Stelei l-au încercuit pe asistent la meciul de la Chiajna! Decizia care i-a enervat

Chiajna - CSA Steaua, decis de un gol marcat în prelungiri! Cum arată ACUM clasamentul din play-off

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
invinctus
invinctus  •  22 Martie 2022, 08:31

Doamne fereste sa ajungeti acolo ..... iar o echipa cu 15 suporteri si ati vrea ca sa jucati barajul cu *** de dinamo ca sa le dati meciul ......stai parcat acolo !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close