FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHIAJNA - STEAUA

FOTO Fotbaliștii Stelei l-au încercuit pe asistent la meciul de la Chiajna! Decizia care i-a enervat

„Centralul” Szabolcs Kovacs și asistentul Cosmin Vătămanu au avut viață grea la disputa dintre Concordia Chiajna și CSA Steaua, din prima rundă a play-off-ului ligii secunde. +6   FOTO
„Centralul” Szabolcs Kovacs și asistentul Cosmin Vătămanu au avut viață grea la disputa dintre Concordia Chiajna și CSA Steaua, din prima rundă a play-off-ului ligii secunde.

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2022 19:18 / Actualizat luni, 21 martie 2022 20:07

„Centralul” Szabolcs Kovacs și asistentul Cosmin Vătămanu au avut viață grea la disputa dintre Concordia Chiajna și CSA Steaua, încheiată la egalitate, scor 2-2, în prima rundă a play-off-ului din Liga 2.

Chiajna și Steaua au fost implicate într-un meci încrâncenat, cu faze spectaculoase, dar și multe momente încinse. Deciziile luate de brigada lui Szabolcs Kovacs, fratele mai mic al lui Istvan Kovacs, au amplificat tensiunea.

Mihai Stoica a tras concluziile: „Asta se va întâmpla cu Dinamo la baraj”
DINAMO
Mihai Stoica a tras concluziile: „Asta se va întâmpla cu Dinamo la baraj”

Tensiune la Concordia Chiajna - CSA Steaua

În minutul 53, Dorin Codrea s-a luptat pentru balon cu Vasile Buhăescu, la marginea careului de 16 metri. Apărătorul ilfovenilor a respins mingea cu brațul în afara terenului, chiar sub ochii asistenului Cosmin Vătămanu. 

Fotbaliștii Stelei l-au încercuit pe asistent la meciul de la Chiajna! Decizia care i-a enervat
Foto: Captură @Digi Sport 1

„Tușierul” a dictat lovitura de colțul terenului și a provocat o reacție vehementă din partea oaspeților. Elevii lui Daniel Oprița, dar și oamenii din staff-ul Stelei, l-au încercuit pe Vătămanu. „Centralul” Kovacs a calmat cu greu spiritele.

În prima parte, o situație asemănătoare a avut loc și în careul Stelei, o minge atinsă cu mâna în interiorul careului. Brigada de arbitri a lăsat jocul liber și în acel caz.

Clasamentul LIVE din play-off-ul ligii secunde

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

EXCLUSIV Familia unuia dintre cei mai cunoscuți străini din România a plecat din țară de teama războiului din Ucraina: „Acolo sunt mai în siguranță decât aici”

Acuzații serioase după primul meci din play-off-ul ligii secunde: „Arbitrii știu anumite lucruri! Noi nu facem alianță cu nimeni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
steaua.1986
steaua.1986  •  22 Martie 2022, 08:22
Postat de tataika pe 22 Martie 2022, 06:34

Tot 49 sunteti, de când s-a prapadit ala?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tataika
tataika  •  22 Martie 2022, 06:34
Postat de catalynn pe 21 Martie 2022, 20:53

Nu pot da vina pe central la faza asta. Din peluza sud :-))) s-a văzut hențul, din spatele jucătorului era greu, cum de altfel nu l-a sancționat nici pe Neacșu al nostru in prima repriza, la o faza aproape identică, la doar câțiva metri depărtare. Ce a stârnit scandalul e ca arbitrul a parut ca indica punctul de la 11m dar s-a răzgândit la intervenția tușierului, cel care ar fi trebuit sa vadă mai bine faza. Același tușier a semnalizat apoi offside la mingea care a lovit bara. OK, nu zic, ambele faze erau de VAR, dar când se petrec atât de aproape in timp una după alta nu are cum sa nu te pună pe gânduri. Coincidenta sau nu, după aceste doua faze judecate ambele in favoarea gazdelor Steaua s-a “tăiat”, a parut împăcată cu faptul ca nu e lăsată sa marcheze și practic pana la golul lui Beța venit când nu se mai aștepta nimeni, fazele cu adevarat periculoase la poarta Chiajnei au lipsit. A controlat jocul, însă steril, fără sa forțeze egalarea. Io unul sunt mulțumit de rezultat, rămânem pe loc de baraj si am mutat jocul decisiv cu Chiajna in Ghencea. Forza Steaua!!!

Tot 49 sunteti, de când s-a prapadit ala?

partea47mea
partea47mea  •  21 Martie 2022, 22:01

Hentul facut de cei de la Chiajna a fost in careu. Cel facut dd jucatorul Stelei a fost cu 1 m in afara suprafetei de pedeapsa. Asta pentru corecta informare a cititorului gazetei.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează