FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL - U CLUJ 0-0

Acuzații serioase după primul meci din play-off-ul ligii secunde: „Arbitrii știu anumite lucruri! Noi nu facem alianță cu nimeni”

Erik Lincar (43 de ani), antrenorul divizionarei secunde Universitatea Cluj, a răbufnit la adresa arbitrajului, după remiza cu Petrolul, scor 0-0, din prima rundă a play-off-ului. +24   FOTO
Erik Lincar (43 de ani), antrenorul divizionarei secunde Universitatea Cluj, a răbufnit la adresa arbitrajului, după remiza cu Petrolul, scor 0-0, din prima rundă a play-off-ului.

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2022 20:31 / Actualizat sambata, 19 martie 2022 21:11

Erik Lincar (43 de ani), antrenorul divizionarei secunde Universitatea Cluj, a răbufnit la adresa arbitrajului, după remiza cu Petrolul, scor 0-0, din prima rundă a play-off-ului. 

Florin Andrei nu a comis erori majore de arbitraj în Petrolul - Universitatea Cluj, dar Erik Lincar a fost deranjat de maniera în care a condus partida.

MM Stoica a izbucnit, în direct la TV: „E o mizerie ce se întâmplă în Liga 1. Să răspundă penal!”
ATAC
MM Stoica a izbucnit, în direct la TV: „E o mizerie ce se întâmplă în Liga 1. Să răspundă penal!”

Erik Lincar acuză arbitrajul din meciul cu Petrolul

„Nu cred că a fost vreo echipă mai bună. După cum am spus și înainte de meci, m-am așteptat la o asemenea partidă. Din formula lor de joc se vedea că vor să joace defensiv. Petrolul este o echipă foarte puternică. 

Multe situații au fost judecate greșit, Arbitrul a fost cu gazdele, așa cum e la noi. Dacă așa a considerat el. Toată lumea știe că Petrolul e periculoasă la cornere, iar cea mai periculoasă fază a lor a venit de acolo. Trebuia să fie aut de poartă.

Arbitrii știu anumite lucruri, își fac temele. Sper din suflet să joace toate echipele pe teren. Noi nu facem alianță cu nimeni și încercăm să promovăm pe teren”, a spus Lincar, potrivit Telekom Sport. 

Cine au fost arbitrii de la Petrolul - U Cluj:

  • La centru: Florin Andrei (Târgu Mureș) 
  • Asistentul 1: Adrian Popescu (Craiova) 
  • Asistentul 2: Vlad Bârleanu (București)

Ne doream din tot sufletul să nu pierdem, e un început bun pentru noi, de acum înainte presiunea e pe urmăritoarele noastre. Ţinând cont de atmosfera din tribune, pot să spun că a fost o partidă de Liga 1
Nae Constantin, antrenor Petrolul

Cum arată clasamentul din Liga 2, după Petrolul - U Cluj 0-0

VIDEO Scandal în tribune la Petrolul - U Cluj

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Cutremur la Timișoara! Ripensia, aproape de Liga 3 » Patronul Dumitru Mihu a făcut anunțul

REPORTAJ ÎN GHENCEA Steaua a băgat peste 1 milion € în Academie! Ogăraru: „Avem un potențial enorm! Vreau să combinăm stilul Ajax cu Steaua '80”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cri5ti
cri5ti  •  20 Martie 2022, 00:15

una peste alta sunt 2 echipe binevenite în liga 1...ar fi mult mai frumoasa liga 1 cu aceste 2 echipe.. Sunt echipe de tradiție.. au stadioane moderne... fani.. numai de câștigat am avea și parca începe sa se reintregeasca liga 1 cu echipe de tradiție.. Am avea la anul deja o liga 1 foarte interesanta,mai ales ca va pica sigur o echipa artificiala Academica, astfel de cluburi de comune tocătoare de bani nu își au locul.. Păcat de Gaz Metan.. era totuși un club cu tradiție și care la un moment dat era de top 6 7

dora
dora  •  19 Martie 2022, 21:35

Jucați fotbal înainte de a acuza arbitrajul !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close