LIGA 2  ·  FC ARGEȘ

LIGA 2 // Ionuț Badea, antrenorul lui FC Argeș, este încrezător: „Știm unde trebuie să mutăm”

Articol de - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 18:59

FC Argeș a încheiat prima parte a campionatului pe locul șapte, cu 27 de puncte, și caută o cosmetizare a acestei poziții după cele două etape din retur programate în continuarea sezonului de toamnă. 

„Campionatul este foarte echilibrat și poate oferi, etapă de etapă, multe surprize. O serie bună de partide câștigate te poate conduce către primele locuri ale clasamentului, în timp ce un recul la capitolul rezultate negative te trimite în zona periculoasă a ierarhiei”, a precizat Ionuț Badea după meciul de la Miercurea Ciuc (0-0).  

”Știm ce avem de făcut în iarna care urmează. Avem deja câteva ținte, la capitolul jucători, pe care sper să le atingem. Deocamdată ne concentrăm pe jocurile cu Ripensia și Sportul Snagov pentru a scoate maximu de puncte”, a completat antrenorul principal al argeșenilor.

VEZI ȘI: 

RAPID // Florin Manea s-a săturat și pleacă de la Rapid! Conducerea îi cere să mai stea 2 meciuri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Elena Băsescu a dispărut complet din viața politică. Anunțul uluitor făcut acum de fiica fostului președinte
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1