FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Liga 2. Rapid are un buget GIGANTIC în Liga 2! A început vânătoarea de jucători pentru promovare

Galeria Rapidului, foto: Ștefan Constantin/GSP
Galeria Rapidului, foto: Ștefan Constantin/GSP

Articol de , , - Publicat vineri, 24 mai 2019 09:36

Rapid va avea cel mai mare buget din Liga 2, 2.500.000 de euro, și în sezonul următor, în care giuleștenii speră să promoveze încă o dată și să revină în primul eșalon. Prima achiziție: Mallo, fundaș central uruguayan de la Dinamo.

Progresul accelerat al giuleștenilor continuă și după promovarea în Liga 2, Rapid se înscrie deja printre favoritele la câștigarea Diviziei B în sezonul următor.

Argumentele principale: banii și suporterii. Ultrașii vișinii au adoptat clubul înființat în urmă cu doi ani, au fost 10.000 de oameni la victoria cu Unirea Slobozia, 3-0, în urma căreia trupa lui Pancu a promovat din punct de vedere matematic.

Rapid a trecut lejer prin "C" și datorită investițiilor uriașe pentru un asemenea nivel, un buget anual de 1,4 milioane de euro, și pregătește cheltuieli și mai mari pentru revenirea în "A"!

Victor Angelescu, acționarul principal al vișiniilor, a anunțat la DigiSport "un buget printre primele două, trei din campionat!".

2,5 milioane de euro va avea Rapid la dispoziție ca să mai promoveze o dată, a treia oară consecutiv!

O sumă care va fi greu de egalat, deși în competiție vor exista multe formații interesate de primele două locuri, care permit progresul în Liga 1.

"Dică se pregătește s-o preia pe FC Argeș și mi-a spus că a identificat cam 12 echipe care își vor propune promovarea în prima ligă!", explică Pancu.

Prima achiziție, de la Dinamo!

Giuleștenii sunt aproape să perfecteze primul transfer important: Facundo Mallo, 24 de ani, fundaș central de la Dinamo. Sud-americanul a bifat doar trei partide pentru "câini", victimă a concurenței cu Ciobotariu și cu Grigore, fotbaliști eligibili U21, deci avantajați la criteriile după care Mircea Rednic stabilește formula de joc.

Mallo a acceptat să treacă la Rapid și a mai rămas doar să semneze contractul.

Urmează și alte "cumpărături" importante, vișiniii au pe listă doar jucători din prima ligă și străini pe care Pancu îi consideră potriviți pentru promovare. Vor mai veni patru sau cinci nume noi, în afara uruguayanului.

Citește și:


VIDEO Bogdan Lobonț lovește din nou: „Sunt momente când trebuie să priveşti telescopul, nu microscopul” :D

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (54)
ucluj2011
ucluj2011  •  27 Mai 2019, 23:26
Postat de drughi009 pe 24 Mai 2019, 17:49

de unde *** au astia de la Fc R 2017 suma asta ? de la psd sector 1 ?2.5 mil de E. la liga 2 e risipa de bani publici ............ sesizare curtea de conturi si DNA

Ești P R O S T. Și ipocrit. Nici tu nu crezi ce spui. Stai jos , ai nota UNUUUU!!!!!

adook
adook  •  24 Mai 2019, 19:31

ba,dar ce agitati sunt gigistii si rapidul e doar nou promovata in liga2.oare ce vor face la anul daca promoveaza rapid in liga1?si am mai remarcat un aspect:ei comenteaza ca sunt fc r si ca n-au drept de folosinta al numelui rapid,pai ba gigistilor,eu la toate meciurile cate le-am vazut la tv.cu astia zisi de voi fc r,pe ecran scria rap de la rapid,cand se prezenta scorul de 3 ori pe repriza scria rapid,comentatorii spuneau rapid si cel mai important e ca nu i-a dat nimeni in judecata fiindca folosesc numele si stema acelui rapid care a dat faliment,spre deosebire de voi care va numiti fc fcsb si apareti pe ecran cu fcs in loc de ste,de la steaua, cum au aparut cei din liga4,adica cu ste,s-a vazut clar si la acel meci cu treizeci si ceva de mii de spectatori pe arena nationala ca jucau cei de la ste cu cei de la rap,asta unu la mana si doi:voi in urma deciziei definitive si irevocabile a iccj unde s-a dovedit ca nu sunteti steaua trebuia sa va trimita frf si lpf direct in ultima liga nou-nascutilor,asa ca ciocul mic.tocmai voi v-ati gasit sa discutati de decizii judecatoresti si de nume ale echipelor?

drughi009
drughi009  •  24 Mai 2019, 17:49

de unde *** au astia de la Fc R 2017 suma asta ? de la psd sector 1 ?2.5 mil de E. la liga 2 e risipa de bani publici ............ sesizare curtea de conturi si DNA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează