FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL PLOIEȘTI

LIGA 2 // VIDEO Hamza Younes a revenit la Petrolul Ploiești! El și Gabriel Deac au fost prezentați oficial

Articol de GSP - Publicat marti, 10 septembrie 2019 16:11

Hamza Younes (33 de ani) și Gabriel Deac (24 de ani) au fost prezentați oficial la Petrolul Ploiești, în cadrul unei conferințe de presă premergătoare meciului din turul 4 al Cupei României. 

  • Petrolul joacă miercuri, de la ora 16:30, în deplasare, contra codașei din Liga 2, Sportul Snagov. 

Atacantul tunisian revine la Ploiești după cinci ani în care a evoluat la echipe precum Botev Plovdiv, Ludogorets, Al Ahli sau Aris Salonic. În Liga 1, a mai jucat la Concordia Chiajna, în 2016.  

„Mă bucur foarte mult că am venit acasă. Am vrut foarte mult să mă întorc aici, să termin cariera aici. Sunt foarte fericit că am revenit acasă după atâţia ani. Am promis că mă voi întoarce şi am făcut-o. Aşteptam acest moment, acum am revenit şi trebuie să muncesc din greu şi trebuie să ajut echipa. 

Am avut oferte de la echipe mari de aici din România, dar nu am vrut să stau aici, am vrut o schimbare, să merg în altă ţară. Dar gândul meu era să mă întorc în România şi doar la Petrolul”, a spus Hamza Younes, la conferință. 

64 de meciuria jucat Hamza Younes pentru Petrolul în perioada 2012-2014, când a reușit 37 de goluri şi 6 assist-uri

De cealaltă parte, mijlocașul Gabriel Deac vine de la FC Voluntari, echipă pentru care a jucat 91 de partide, în cinci sezoane, reușind să marcheze patru goluri.  

„Am vrut să vin la o echipă cu suporteri, să mă simt fotbalist. Chiar dacă jucam la Liga 1, jucam la o echipă, cu tot respectul, o echipă fără suporteri şi simţeam să fac această schimbare. Voiam să mă simt fotbalist”, a Gabriel Deac.

VEZI ȘI:

VIDEO Filipe Teixeira nu joacă pentru Petrolul, dar ar putea ajunge, totuși, la Ploiești! Flavius Stoican: „Să vedem din ce postură”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează