FOTBAL  »  LIGA 2  »  INSOLVENȚĂ

OFICIAL Un sfert din Liga 2 e în insolvență! Al cincilea club care a primit avizul instanței

Viitorul Pandurii a intrat în insolvență // foto: Imago Images
Viitorul Pandurii a intrat în insolvență // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 16 februarie 2022 15:15 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2022 15:46

Viitorul Pandurii Tg. Jiu, clubul de pe locul 15 în Liga 2, a intrat în insolvență.

Tribunalul Gorj a admis intrarea în insolvență a clubului din Tg. Jiu. Decizia instanței: „Dispune deschiderea procedurii generale a insolvenței împotriva debitorului Asociația Clubul Sportiv Viitorul Pandurii Târgu Jiu. În temeiul art. 73 din Legea privind procedura insolvenței, numește administrator judiciar FORINSOLV SPRL, cu un onorariu fix de 3000 lei/LUNĂ - ce va fi suportat din averea debitoarei”.

FRF îl elogiază azi pe fostul vânzător de crizanteme ajuns printre golgeterii Europei, la nivel de ligi secunde: „Visez la FCSB”
GOLGETER
FRF îl elogiază azi pe fostul vânzător de crizanteme ajuns printre golgeterii Europei, la nivel de ligi secunde: „Visez la FCSB”

Viitorul Pandurii Tg. Jiu a intrat în insolvență 

Creditorii au termen până pe 18.04.2022 pentru a se înscrie la masa credală. „Fixează termenul limită de depunere a contestațiilor la 2.05.2022. Fixează termenul de soluționare a contestațiilor la 16.05.2022. Fixează termenul pentru definitivarea tabelului creanțelor la 30.05.2022”, a mai anunțat Tribunalul.

Astfel, un sfert dintre echipele din eșalonul secund, 5, sunt oficial în proces de insolvență. În această situație se aflau deja Hermannstadt, Dunărea Călărași, Astra Giurgiu și Unirea Constanța.

Viitorul Pandurii, echipă antrenată de Eugen Trică, ocupă locul 15 în Liga 2, cu 20 de puncte adunate în 16 etape. Anul trecut, gorjenii au terminat pe locul 2 în grupa B a play-out-ului.

Citește mai multe știri din Liga 2: 

Confuzie înaintea meciului dintre CSA Steaua și Unirea Constanța, „satelitul” celor de la FCSB: „Vom lua o decizie zilele viitoare”

Îi amenință pe jurnaliști cu procese: „Nu ne mai spuneți Fotbal Club Miercurea-Ciuc! Noi suntem FK Csikszereda!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (23)
liviuemil
liviuemil  •  16 Februarie 2022, 22:34

Oricare echipa care intra in insolventa indiferent de liga, trebuie retrogradata in esalonul 4.

ripensistu
ripensistu  •  16 Februarie 2022, 21:08

Toate 5 ar trebui desfiintate.

fcsarbitrii
fcsarbitrii  •  16 Februarie 2022, 18:53
Postat de Francisco Dascal pe 16 Februarie 2022, 17:38

Important sa faca ceva.Clarific sa intelegi deci toate ECHIPELE pentru a avea drept de participare trebuie sa dovedeasca ca au bugetul necesar pentru achitarea salariilor.Un club nu are cum sa aiba activitate bazind pe drepturile Tv.

si care sunt alea INDEPENDENTE DE DREPTURILE TV?tu crezi ca gigi nu ia in calcul si drepturile tv?stai sa-l vezi cand n-o sa-i mai tina vanzarile supraevaluate ce o sa faca.priveste,la toate nivelurile care e situatia in tara asta si apoi comenteaza,ai impresia ca activitatea fotbalistica este ceva aparte fata de restul activitatilor economice?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close