FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A II-A - POLI II - FC ARGES 1-2

Lolek si Bolek

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2007 00:00

Pitestiul s-a impus la Timisoara dupa doua gafe monumentale ale lui Luchin si Pantilimon. Degeaba primeste Iosif Rotariu saptaminal intariri de la prima echipa, pentru ca Poli II Timisoara nu scoate puncte.
Desi au jucat mai atent decit in debutul campionatului, minjii lui Roti nu au putut sa tina piept liderului, care a avut un singur obiectiv la Timisoara: victoria. Echipa timisoreana a pierdut meciul pe mina a doi jucatori convocati mereu la nationala de tineret. In minutul 29, Tames a lansat o minge de urmarire, Luchin a sutat cu toata forta pe linga balon, iar Dulcea a scapat singur spre poarta si a obtinut un penalty dupa interventia lui Pantilimon. Tames a executat sec pentru 1-0 (30).

Portarul si-a reparat greseala pe finalul primei reprize cind a scos mingea lui Dulcea (44), dar a gafat incredibil in partea secunda. Dulcea a scapat pe dreapta, Pantilimon a iesit aiurea, iar atacantul pitestenilor a sutat pe jos, goalkeeperul lui Poli introducindu-si mingea in proprie poarta (77)! Onoarea a fost salvata de Danci in final, fundasul reusind golul meciului cu o torpila de la 25 de metri.

Patronii impreuna
La partida de ieri, Marian Iancu a luat loc alaturi de Emil Rosianu si Gheorghe Chivorchian. La doar un metru s-a asezat Cornel Penescu, finantatorul oaspetilor. Iancu a avut o discutie lunga la pauza cu Chivorchian, gesticulind minute in sir spre teren. In schimb, Penescu a primit ieri cu zimbetul pe buze contestatiile fanilor din tribuna, care l-au acuzat ca ar fi cumparat arbitri: "Le-ai dat banii Penescule! Unde au ascuns plicul cu euroi? Stai linistit acuma, nu?". Patronul argesenilor a zimbit alaturi de Marian Iancu, ridicind nevinovat din umeri cind a fost apostrofat.

Nemultumit
Desi a echipa sa a invins cu 2-1, Cornel Penescu s-a aratat nemultumit la final. "Am invins, dar nu sint deloc multumit. Nu este bine. Jocul nu merge. Se vede o relaxare acum ca au ajuns pe primul loc, iar asta nu-mi place. 2-1 cu Poli II este prea putin pentru o echipa ca FC Arges", a spus Penescu, care la finalul partidei a purtat o lunga discutie cu Ionut Badea linga vestiare.
ciului cu o torpila de la 25 de metri.


Liga a II-a - CFR Tim. - CF Liberty 0-1
"Cacaciosi"
Tehnicianul lui CFR Timisoara, Alin Artimon a fost nervos dupa infringerea de ieri, 0-1 cu CF Liberty. "Din pacate, respectam regula. Sintem niste cacaciosi, niste fricosi. In momentul in care ar trebui sa avem curaj, stabilitate, facem pe noi. Ne trebuie pampersi la toti, incepind cu mine. astia sintem din pacate. Pregatim meciul de miercuri, dar nu sintem in stare sa batem un corner. Ce sa mai discutam de fotbal, performante sau mai stiu eu ce daca ne cacam pe noi cind avem mingea la picior?", a tunat Artimon. (Adrian Bucur)

Liga a II-a - Ariesul Turda - CSM Rimnicu Vilcea 0-4
Obositi
Invinsi pe propriul teren la scor de CSM Rimnicu Vilcea, turdenii au acuzat oboseala acumulata. "Cred ca s-a adunat o stare de oboseala, speram sa trecem peste ea. Daca am fi marcat primii, la ocazia din minutul 7, cred ca altfel s-ar fi desfasurat partida. Asta este, incercam acum sa pregatim urmatoarele partide astfel incit sa reincepem sa acumulam puncte", a declarat Alexandru Nistor, directorul tehnic al Ariesului. (Mihai Mateas)

Liga a II-a - Minerul Lupeni-FC Bihor 1-1
Multumit
Antrenorul oradenilor, Gheorghe Silaghi a fost multumit cu punctul obtinut la Lupeni. "Daca prima repriza a fost mai echilibrata, in a doua am dominat categoric. Consider ca am pierdut doua puncte. Lupeniul nu a avut nici o ocazie tot meciul, au marcat din lovitura libera de la 30 de metri, multumindu-se apoi sa se apere. Arbitrajul, in schimb, a fost impecabil", a precizat tehnicianul oradenilor, Gheorghe Silaghi. (Mihai Mateas)

Liga a II-a - Unirea Alba Iulia - IS Cimpia Turzii 3-0
A spart gheata
Al treilea meci pe banca Unirii a fost cu noroc pentru Aurel sunda, care a cistigat categoric intilnirea cu ISCT, dupa ce elevii sai n-au marcat deloc si au adunat doar un punct in precedentele intilniri. "Aveam nevoie de victorie ca de aer. Daca nu cistigam intram in panica si nu stiu cum mai dregeam situatia. Trebuia sa invingem, iar succesul sper sa fie un nou inceput de drum", a spus sunda. Unirea nu a mai cistigat la trei goluri diferenta din 28 aprile, returul trecut, acelasi scor, cu FC Baia Mare, la Alba Iulia. (Dan Henegar - Alba Iulia)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează