FOTBAL  »  LIGA 2  »  PRIME

Mai sunt și minuni în fotbalul românesc! Veste mare la un club cu pretenții din Liga a 2-a: "Au venit două salarii și șase prime"

Articol de - Publicat joi, 20 octombrie 2016 11:35

Olimpia Satu Mare face o figură foarte frumoasă în acest sezon chiar dacă jucătorii antrenaţi de Bogdan Andone au îndurat o perioadă de patru luni fără salarii.

Situaţia este pe cale să se normalizeze după ce conducerea grupării a alimentat, ieri, conturile fotbaliştilor cu două salarii şi şase prime de joc.

"Avem la Olimpia jucători de mare caracter. Dacă au evoluat bine fără bani aşteptăm, acum, cel puţin aceleaşi prestaţii şi cu drepturile financiare achitate în mare parte", a punctat Attila Karda, preşedintele Olimpiei, într-o intervenţie la Sport Total FM.

Tot ieri, Bogdan Andone şi-a completat staff-ul tehnic după ce Gabriel Vochin a semnat un angajament care se întinde, deocamdată, până la finalul acestui campionat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
971405006339319
Angelo-Narcis Pop  •  28 Octombrie 2016, 21:45

In plus mai au si un sponsor, pe cei care au vrut sa expoalteze aurul de la Rosia Montana... o fi publicitate mascata?..

thedronius
thedronius  •  20 Octombrie 2016, 14:52
Postat de haideusicfr pe 20 Octombrie 2016, 14:47

In fotografie sunt doi jucatori din Alba. Cu reclama CJ Alba. E voie?

Evident ca cei doi jucatori nu sunt jucatorii Olimpiei Satu Mare. Treaba e evidenta si sunt doua motivele pentru care am dreptate: 1. nu ar avea cum sa joace cu consiliul judetean alba pe piept | 2. Olimpia are culori galben albastru la echipament. Probabil ca baietii sunt de la unirea alba iulia. Deh, cand nu ai o amarata de poza cu satmareni, merge si una cu alti 2 pokemoni...

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Octombrie 2016, 14:47

In fotografie sunt doi jucatori din Alba. Cu reclama CJ Alba. E voie?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează